FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

May 20, 2010

EARLY TODAY?? huh~~

hmm.....tetibe je dtg awal rini kn ke ofis n smpi je ofis dpt mesej dri yg tercinta....read more>>

http://irm4blues.blogspot.com/p/detik-pertemuan.html


6 comments:

Nurnabihah Mohd Nizar said...

hai~

nice blog~heheh..suka part pertemuan korang bercinta..hahah..senior n junior la ek kirenye ni... :)

nurzakiahothman said...

okey ... okey ... okey...
saya sudah jeles skrg.hehee...
family pon dah kenal2.
jelesnyaa!!!

semoga kekal hingga jinjang pelamin.
za nak makan nasi minyak cepat.
alaa,,21 dah boleh ade sorg anak la...hehe

Irma A.Wahid said...

nabihah: hai~~

heheh,,thanx...yup, kitorg junior n senior dlu...suke ea?? heheh

za: 21 terlalu awl k tuk saya..haha..klu mama saye dlu blh la, 21 da dpt IRMA..tpi saya??? ohh tidak...msih blum puas berfoya2...hahaha

Nurnabihah Mohd Nizar said...

heheh..suka tgk senior2 kte ni bahgia...heheh...

last sem xsempat nak tegur~ hahah..ni nak pi degree kan? em...memg x smpat nak tegur la jawab nye...jadi tegur2 kat sini je eh! hahah..

Irma A.Wahid said...

ohh...kamu junior sye...part bpe?? part2 ker??

Nurnabihah Mohd Nizar said...

yup~ part 2 baru! hahah..
next sem part 3...hahah..

selamat berblogging~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...