FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

May 30, 2011

HIMPUNAN HARI BELIA...best la jugak

assalamualaikum
korang pegi tak hari belia kt PUTRAJAYA kelmarin dan semalam?
aku pegi wooo
gigih
sebab satunye,,,aq nak g sana coz senior2 grafik aq wat DEGREE SHOW kt LORONG SENI tuh
so pegi bagi support la




keduanya
sebab aq saje nak jalan2
tapi bile dapat berjalan hamek ko..PENAT
dari hujung sana ke hujung sinun
mmg penat





ingat nak tgu smpi malam tuk tgok show SUPERJUNIOR (puihhhh)
tapi malas lak..pening sudah kepala
alehh2 tgok ZIANA ZAIN je nyanyi
tu pun dari jauh


pastu sambung jalan g..sampai depan ISTANA KEHAKIMAN kitorg amek gambar lak
x berpelunag jadi LAWYER ke HAKIM ke
action jadi DEFENDAN dgn PLAINTIF pun jadilah..
hahahah



ha guys
ini lecturer aku
PUAN FARA
puan OK!!
huhuu


so the moral of story??
sajelah jenjalan..HAHAHAH
bye


yeayyyy...header da baru..huh..

fuhhhhh,,sekelip mata tukar header baru
dlm masa 10 minit dah siap
buat sendiri taw
tarraaa..
bye

jom online shopping DRESS lawo2

assalamualaikum geng
lama gak la x hupdate kan blog ni
previous entry aq cakap sal online shop kan??
haa kali ni pun still in the same mood...wahahaha
sebab aq tgh gian ber'online' shop ni

aku ni baru terjumpe satu laman web & facebook online shop ni
kepada guls yg suke sgt pakai dress & blouse cantik2 ala2 nak jadi korea la knon
ha meh korang jenguk website ni...(tataw la korang da jumpe dulu dari aq kan website ni)



korang boleh la pegi kt link tu kalau berminat
and place your order la babe~~
huhuh

by de way aq da order lagi satu dress
murah dan cantik

ni la dia..bagi aq cantik la..tataw la korang
ha ape lagi wehh
jomlah terjah blog dia..best2


p/s: gaji masuk je trus order haaa..huhu...

May 27, 2011

minat baru~~ONLINE SHOPPING

assalamualaikum
salam jumaat
P/S: pada yang lelaki semoga solat jumaat anda diberkati
AMIN

hai gullsss
ha pada yg gul2 di luar sana mesti teruja kan dengan satu perkataan ni
"SHOPPING"
kan? kan?

azalinye perempuan mmg sering dikaitkan dgn amalan shopping
ada yg terlebih2 dan ada yg pandai bajet
so aq pun x terkecuali dari minat tu
cume bezanya sekarang
aq malas tuk pergi ke shopping mall dan takyah penat2 berjalan tuk cari ape yang aq nak
dengan hanya gunakan talian internet
aq blh surf kt FB or blog barang yang aq nak

haaa..skrg sume cmtu da kan...shopping online ni da semakin popular
banyak dah FB2 yg buat cmni
dgn minat baru aq ni, aq da dapat ape yg aq nak
pertamanya BEG...

this is for my mom

this is for me

dan paling latest aq telah meng'order' one maxi dress..quite nice i think...actually nak order yg len tpi sold out (hampa) then nmpk la yg lain cntik n simple so grab la..haaa..wait for about 2 weeks then dapatlah i melaram pakai dress baru..aww...



p/s: for those yg ade blog2 yg wat online shopping ni gtaw la aq weh..hehe..aq pasti meluru tgok ape je yg dorang dagangkan..yahooo..daa

SELAMAT MENJALANI IBADAH JUMAAT

May 25, 2011

LAYAN video P.RAMLEE

LAYANZZZZZZZ
huhuhuhu

malam bulan di pagar bintang
malam pesta muda mudi
tanya sama hati
tu diaaaaaaaaaaaaaa

May 24, 2011

NASIB baby black aq x cedera!!!

huh...
assalamualaikum...
walaupun dlm keadaan yg belum stabil lagi ni (marah) tpi aq tetap WAJIB bagi salam kat korang sume sbg umat islam

hmmm...sape baby black tuh?
kete bpk aq akulah!!
aq gelarkan baby sbb kete ni pun cam org gak
bile dsyg2 dia x wat hal
bila kite mara2 dia mula lah aircond rosak la, tyar pancit la, bateri kering la

so aq pun pgil dy baby black..huhu
pagi ni aq drive nk g keje (praktikal) kt subang
cam beselah masuk kul 9.30 so gerak dri rumah (port klang) kul 9..hahah
aq ase aq drive x la laju sgt (100km/j) kt jln tu ok la kan..haha
nk x nk pagi ni mood aq lak tgh x baik...
so bwk kete pun hlg sikit pedoman (masih waras g)

tetiba sedang aq bersembang dgn kawan sebelah aq. kete belah kanan aq nak masuk lane aq (kiri)
x bg signal x wat ape trus je nk cilok..
aq dalah tgh laju time tu...sebelah kiri aq lak devider jln tu makin mengecil la ke kanan
so opkos la aq kene ke kanan kan..
da kete pakcik mabuk tu lak x tgok2 kete aq main nak masuk je ke lane aq
huh...dgn tetibanye aq menjerit la dlm kete
dlm pala hotak aq, nasib baik x jdi pape..lau x kemek gak owww

dua kali dah aq kene cmni..bukan atas kesalahan aq tpi impactnye if kene pada aq memang memberi kesan parah seumur hidup aq...canelah dapat lesen memandu tuh...sogok JPJ ea?? huh

k la geng, aq nak stat wat kje ni..sebelum stat aq sje nk post dlu nk ngadu gn u oll sume..hahaha..bg hlg nebes di hati..bye geng~~~

May 18, 2011

ekzosted!!! haha..wrong spelling

fuhhh.....hari ni sngat la penat ye kawan2
aq da stat praktikal bru nak masuk 2 weeks
so projek pertama kene handle adalah GALERI PENDIDIKAN UPSI
kitorg kene design wallpaper yg tinggi lebih kurang berkaki2 tingginye
dalam galeri tu bnyk la bilik yg nak kne design
setiap wall kene lah cover dgn design
ce bayangkan dlm galeri ade bilik2 lagi
lebih kurang 20 lebih kot biliknye
dalam bilik tu mestilah ade dinding disekeliling kan
ha tu lah yg kitorg kene design

byg jelah kalau bilik da besar, bersegi2 lak mestilah dindingnye bnyk kan
haaaa amek kow....tulahhhh dia projek yg kene settle before bulan JUN ni
nasib baik tmpt aq praktikal ni ade 2 org g member aq
so kureng sikit beban~~

byg kan lah awak dtg keje dgn penuh kesegaran (lepas mandi)
smpi opis bukan bkk laptop wat kje
bukak FACEBOOK dulu..hahah
pastu da bbrp minit layan FB, baru stat keje

dari muke aq cmni

jadi camni

berubah kepada camni

terus jadi cenggini

haaaa....tu tandanye ponek sgt la tuh
tpi bukan la aq tdur kt tmpt kje
mksudnye tido dirumahlah
haaaaa
tu diaaaa
hahahaha




May 16, 2011

takot dengan asid!!! jgn la kene kt aku weh~~mintak simpang

uhhhh...takot siot...bile dgr citer tntg org simbah asid tu
ingat pe dia suke2 je nak p simbah kt muke dan badan orang
giler gamaknya
takde keje cari keje
bnyk duit lak beli asid
tak pun dapat free ke dari sesapa
mengong!!

takot aku nak kuar rumah sengsorang skrg
area KL tu jgn la berani2 kua sorang
bek aku jln sorg kt area mall
kawasan ramai cmtu tak berani lak hang nak wat keja
huh
pengecut!!!
lalalala

saya suka bila SCHA & AWAL bersama


i really love their picture so much
why??
they seem like very very sweettt couple in their own world
many people like them so much & certain doesn't like it
so what
if they are happy together, we just pray the best for them laaa

for SCHA & AWAL
happy together & hope both of u get married soon
=)))


May 12, 2011

FACEBOOK ni da kenapa? sengal

benci la aku dgn notification facebook ni


Please do your part in PREVENTING SPAM by VERIFYING YOUR ACCOUNT. Click VERIFY MY ACCOUNT right next to comment below to begin the verification process..


eeeee....ingat ape....aku x terpedaya la nak klik ko..huh

May 10, 2011

ke'PRAKTIKALAN' itu apakah???

haaaa....
u olsss
itu namanye saya sedang PRAKTIKAL
hanya 2 bulan je sebelum masuk smbung blaja tuk sem ke 5


jom la teman saya men'design' ni..
lalalala..
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

May 7, 2011

sambungan LAGENDA BUDAK SETAN - KATERINA bakal tukar pelakon?

salam satu malaysia

hai korang,,,sehat??
pagi ni nak share tentang desas-desus tentang romantik movie


LAGENDA BUDAK SETAN lakonan FARID KAMIL & LISA SURIHANI (kak chik) aku
huhuhuh....korang da tengok kan crite tuh??

aku tengok touching la jugak kalau kite betul2 hayati scene cinta tu
aku suka gabungan pelakon LBS tu
sebab secocok
tengok gaya dorang pun 'cute' je




sweet sgt
klu korang x suke terpulang la
masing2 ade artis kegemaran dan yg x digemari
movie ni bukan smpi sini je
kan bakal ade smbungannya
KATERINA
klu sebelum ni watak katerina dilakonkan oleh FAZURA

korang pernah baca ketiga-tiga novel hasil karya AHADIAT AKASYAH tu x?
mula2 kan LBS, pastu KATERINA & diikuti KASYAH...
so aq da baca semua novel tu
mmg parah la nak baca LBS sbb ade 1000 lebih m/s
tpi best woo

desas desus yg timbul lak katanye watak KATERINA (FAZURA)


bakal digantikan dengan pelakon lain
iaitu 


MAYA KARIN
sama cantik
huhuhu
bakat lakonan pun bagus jugak

so aq x sabar nak tunggu sambungannya
yihaaaa

May 5, 2011

berlagak makan ala2 barat2 je...huh

haiiiii
erghhhh...opsss.....alhamdulillah..tersendawa pulak...bughuk2..kih2
kenyang makan KFC tadi ni..wat supper..mkn di tengah malam
pagi tadi breakfast mkn McD lak...
siang pow abah, mlm pow mama
hik2...
sorry mama..abah...

erghh..alhamdulilah..sekali lagi kenyang
ok la..nak tdo..hahaha
bye~~~

May 4, 2011

DIGI WWWOW AWARDS

hai korang
mesti ramai blogger2 famous join this award rite?
hope u guys berjaya



haaa??
saya???
ohh i x join award ni
sbb tawu level i dimana
x popular pun blog i so kite merendah diri

to all contestant...GOOD LUCK GUYS~~~
i support u all dri blkg je~~~

DIGI WWWOW AWARDS....

berbahas tntg laki dan perempuan...dasat2

heloo korang
penat jgak la nak menjawab soalan yg ditanyakan..
ohh lupe..mesti korang nak tawu ape mende kan
ni haaa segmen LAKI VS PEREMPUAN by abg ben ashaari


aq x bnyk menjawab soalan..ade lah yg aq singgah ke blog dorg tuh..aq jwb gak la
sume soalan nice2 je..hahah..ade gak yg blh thn pedasnye tapi takot nak jawab...kih3
ade plak yg bertnyekan balik soalan pada aq
yelah...soalan yg aq tnye kt entri bwah ni, di tanyakan balik pada aq
gagap gak la nak jawab
hahahaha
tpi xpe
aq positif punye org
org tnye aq jawab je
tapi aq x dpt bnyk jawapan lagi ni tuk persoalan aq
jgn mara ha wahai sang arjuna
bukan nak aibkan kaum anda
cume bertanya
tak salahkan
x tnye sesat jln
heheh
kot2 la berguna pada masa hadapan
pet pot

emm..bagi mr.SHM yg bertnyekan balik soalan yg saya da tnye td
ini jawapan random saya
sebenarnye jwapan pnjg lgi..tpi kang x larat awak nak baca
so ape yg awak baca tu terlintas difikiran je
sbb malas nak pkir pnjg sgt
heheh
harap terjawab

soalan 1:
kenapa lelaki perlu ada sifat maskulin tu? kalau xde org pandang remeh ke?

jawapan 1:
bg saya maskulin tu mcm berlagak macho, stylo, konon blh protect wanita...mmg itu pentingkan..lebih2 lagi laki mmg punye tgunggjawab yg besar tuk jg isteri dan keluarga kelak kan...macho n stylo tu satu pakej lain yg dtg tuk usha pmpn...skema pun perlu jugak tpi klu skema sgt, susah woo...pendapat shj..

soalan 2:
asal ramai laki yg saya tengok lebih suke duduk di sit kiri kereta (membiarkan awek drive)? xde lesen ke?

jawapan 2:
mmg xde undang2 dlm dunia yg menyuruh lelaki shj tuk drive tpi kebanyakan yg sye lihat awek mereka yg drive...kang bile drive x betul, kene lak mara...(ikut pengalaman kawan)..so mengapa tidak anda sbg laki mengambil lesen klu asik nak menyalahkan wanita bwk kete x btul di jalanan

soalan 3:
nape laki suke take advantage pada perempuan? pada certain laki jela ye....x sume~~harap maklum

jawapan 3:
take advantage yg awak mksudkn ni cm kikis harta ea?? hahaha...itu slh satu sifat yg mmg x baik..tapi hakikatnye lelaki perlu memberi nafkah yg cukup pd isteri kelak..menurut soklan saya tuh, bab knp lelaki senang je nak ragut maruah pmpn...mgkn slh pmpn jgk sbb gedik sgt nk show off kat laki..tpi klu laki kuat iman, insyaallah ia x berlaku..bnyl lagi perkaranye yg menampkkan wanita amek kesempatan terhadap lelaki tpi ini satu cth shj..

soalan 4:
kenapa lelaki ade yg susah nak fhm hti prmpuan?

jawapan 4:
menyentuh bab fhm hati n perasaan ni mmg sukar nak menyebelahi sesapa...bile tnye pmpn laki salah.bile tnye laki pmpn lak slh..so nilai lah sdri sape yg slh..pokok pangkalnya hubungan mereka tu sdri...

sekiann~~~
kesimpulannya:
soklan ape2 pun akan berhubung kait dgn laki dan wanita..sebab manusia xkan berpuas hati dgn sesuatu perkara...=))

BEN ASHAARI LELAKI vs PEREMPUAN

klik banner abg ben

lama sudah x join segmen abg ben
maaf kan adik ye bang...heheh

segmen mudah je weh
korang just tulis je persoalan yg sering korang pikirkan kepada kaum berlawanan jenis korang
bukan yang 'misscomunication' punye jantina ea
hahahahah

ok persoalan pertama:
kenapa lelaki perlu ada sifat maskulin tu? kalau xde org pandang remeh ke?

kedua:
asal ramai laki yg saya tengok lebih suke duduk di sit kiri kereta (membiarkan awek drive)? xde lesen ke?

ketiga:
nape laki suke take advantage pada perempuan? pada certain laki jela ye....x sume~~harap maklum

keempat:
kenapa lelaki ade yg susah nak fhm hti prmpuan?

emmm....tu je kot soklan setakat ni
kalau lebih2 tanya kang timbul hal lain lak
ade yg x puas hati pada aq kan..
hahah
bye

"Segmen Mesra Blogger Bersama Pembawa Wacana".

klik gambar di atas


hello guys
nak join segmen suka suki tak??
kenal blogger diatas?
takkan tak kenal
ramai da follower dia
aku je tak sehebat dia
hehehe

well, straight to the point la pe segmen yg dia tawarkan ni
topik adalah . . . . . . . 

"Aku Nak Jadi Kaya" atau "Aku Nak Jadi Popular"

korang boleh pilih mana satu & explain why???

ok abg blogger
saya sebenarnye more focus untuk jadi kaya...
why????

sekarang ni sume benda bukan free taw...sume kene charge
masuk toilet pun byar 20 sen
so bg saya, duit tu sangat2 lah diperlukan di dunia ini
kalau xde nilai mata wang, urusniaga pun takkan berjalan dan dunia pun takkan maju mcam sekarang, kan???~~~

sedangkan nak makan seharian pun blh berhabis RM 10 taw
makan nasi lauk ikan keli goreng letak sayur sikit pun da cecah RM4 belum air lagi
so kesimpulannya, duit itu penting
tapi jgn slah gunakan
ade perkara yg x blh dibeli dgn duit
contohnye CINTA & KASIH SAYANG

maka gunrkan duit dgn sebaiknya ye kawan-kawan
SEKIAN

nasib tak langgar tadi kalau tak dah arwah

hello & hai & assalamualaikum
bnyk versi aq da bagi tuh


ohhhoooiii
pagi2 lagi aku da hangin dengan pengguna jalan raya kat malaysia ni yang nak cepat sampai ke destinasi dengan 'selamat' (syurga)....ape punye undang2 la korang gune selama bawak kete dgn moto kt jalan raya ni???


haaa kawan2..aku bukan ape..ni ha baru je ni tadi, aku hantar abah aku g keje (perjalanan dari pelabuhan klang - Uitm Shah Alam)...
da la ngantuk kene kejut lak dgn abah aku suruh anta g keje...
dgn rela tak rela gak la aku bangun...so sepanjang perjalanan pergi abah aku drive..
balik tu abah aku sogok lak aku dgn MCD BREAKFAST...hahahaha....ape lagi....
HOORAAYYY laaaa....(ade je kan kalau nk pujuk) oppss...thanks abah~~hehe


then. dipendekkn cerita...masa dalam uitm lagi da jadi macam2 perkara..
mula tu aq hampir nak terlanggar anak dara 2 orang ni naik moto..
amboii..cek adek...x nmpk ke akk @ adek ni naik kete nak menuju ke sana
nape cek adek bawak tanpe toleh ke kiri kanan
da la kt simpang, tepi simpang lak ade kete parking


haa tu lagi satu hal..
kat tepi simpang parking kete memang x nmpk la aq jln belah sananya
so aq dgn confident jln jelah
tup2...pap!!! moto berhenti mengejut depan kete aq..
TAHNIAH adek berdua sebab da buat tayar kete aq hilang bunga tayar
nasib aq sempat brek, kalau tak kan da arwah tdi...huh


tu lagi satu hal, ni lagi hal lain
time nk kua dari pintu depan uitm tu
aq da bg signal nak ke kanan
tup2 denggg...makcik ni ha bawak kete ATOZ (siap ingat g jenama kete)
dari arah bertentangan dia nak masuk ke uitm la...so mesti nak bertembung dgn aq
awak kalau ikut rules, kene berhenti dulu taw
bagi keutamaan saya ni dri simpang belah kanan awak jln dlu
ini dia main redah masuk je ha trus kona ke kanan belah dia
AMBOIII MAKCIK.....da lama hidup ke??? da puas kumpul pahala..


haaa tu la yg membuatkan aq ni hangin pepagi nih...tpi xpe..nasib ade MCD dipagi hari..
HAHAHAHAHAHAHAH...(gelak setan)
bye..nak g mamam la...

saya SUNYI

hmmm....
sunyi bile x dgr suara dia
x nampak muke dia
nampak pun dlm fb je
x pun gmbr dlm lappy je
gambar mane blh gerak
x blh pegang

bile jauh ni lah jadinya
bile dekat kemain dimarahnya
rindu nak gelak gn dia
dgr lawak dia
buli dia
keletah dia

x de sape nak manja kan kite
nak layan kerenah kite
emmm....sabo jele

pape pun kite syg awak
jauh tu la uji cinta kite
hehe
jiwang la aq memalam ni
saje je luah perasaan
pada blog yg x de suara
semoga jumpe lagi
=))

May 3, 2011

ASTRO FIRST - penyebab orang tak ke wayang?

salam satu dunia...HAHAHA

ahhh..bahagianye ade astro...YEKE??
same je kot..bezanya cume channel dy bnyk sikit dri channel TV biasa
mana yg bnyk duit tu, macam2 pakej la yg korang langgan
mana yg mampu ala kadar tu, amek pakej basic je la ek
hahahah....macam aq...PAKEJ MUSTIKA pun xde
ha nak tgok ape rncgn kt channel MUSTIKA tu aq g u tube je
hahahaa..maklumlah..abah kedekut nak langgan pakej tu
kih3...maaf bah~~hehe

semenjak ade pakej ASTRO FIRST ni
sume movie yg ade kat wayang di tayangkan kt situ
memang bagus sebab x yah la kite susah payah g TGV, GSC...
tinggal tekan kt remote ha dapat la tgok movie tu

tapi betul ke rumous yg didengari...sejak ade ASTRO FIRST ramai org malas ke wayang???
hmm..aq tengok ramai je...berbondong2 je ke wayang
tgok kt uma ke kat wayang ke same je
bagi aq lah, aq akan tgok kt wayang...besar ha skrinnye..puehh
kalau nak kepuasan yg blh tgok berkali2 g la beli kt ASTRO FIRST tu

yang penting niat awok tu..haha
ape2 pun mane2 crite pun kalau jln crite best pasti aq akan tgok kt wyg..baru puas...
x pun beli la dvd ORIGINAL ok...(support industri perfileman kite)
tu diaaaaa...hahaha
ok la geng..CHOW~~~~

artWORK for project CERVICAL CANCER

ASSALAMUALAIKUM...(tak jawab dosa)

baru2 ni aq baru sahaja menamatkan semester 4 degree aq kt uitm
projek akhir yg betul2 buat habis duit nak print adalah yang dibawah ni
sebenarnya takdelah berhabis sangat
cumanya bile time tgh takde duit suruh print kerja mmg xdelah kan

projek ini tentang advertising atau poster berkenaan CSR atau CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY...ape tuh??? ah korg mesti x tahu mana yang x belajar tentang dunia advertising design ni...kite design sesuatu berdasarkan kempen atau perkara yang berkaitan dengan dunia kebajikan..yang ni aq pilih CERVICAL CANCER CAMPAIGN...kirenye advertising ni dibuat bagi membantu atau memberitahu orang luar tentang AWARENESS penyakit tuh...

wah..aq buat kelas tuition design ke...hahaha..ape yg aq belajar sikit2 aq gtaw la ye x
ini projek grup senanya..idea kite share sesama dan hasilnya konsep dari aq yg diterima lecturer
quite simple...sbb aq suke minimalist je dlm design aq..x suke crowded sgt
knp gune 3 objek dibawah??
mesti korang rase xde kene mengena dgn cancer kan??




itu namanya konsep yg telah aq gunakan
ia dipanggil "bent image with straight headline"
ha ape tu?
maksudnya....menggunakan gambar yg takde kene mengena tpi ia mewakili tujuan sebenar kite punye kempen...dan straight headline tuh, aq explain more straight to the point supaya org fhm..text yg ade pada advert...



ketiga2 makanan ini dipilih berdasarkan ape yg perempuan suke makan
kanser servik kan berlaku pada wanita je so ini yg related gn wanita
kalau korang perhati kan setiap gambar tu x perfect (ade kerosakan di certain part makanan tu)
itu yg menggambarkan kesakitan yg dialami



orang boleh nmpk luaran wanita itu sehat
tapi kanser servik tak nmpk dek mata
so kerosakan dalaman tu yg perlu diambil kira
maknanya message yg aq nak smpikan tu berjaya ke x??
hahaha
anda sume nilai

sekian sahaja pembelajaran kite pada hari ini
bye
=))

crite seram jadi pilihan di wayang

salam satu malaysia
korang mesti suke tengok wayang kan?
ade gak yg tak pernah tgok wayang dengan alasan "wayang tempat maksiat"
kalau awak pegi niat nk tgok wayang je ok la
jgn la awak lak yang buat 'wayang' pulak

tapi betul la...
aq ni kalau tgok wayang mesti nak citer yg ber'genre' SERAM, PSYCHO, THRILL
kalau xde itu aq malas nak tgok...
kalau genre ROMANTIC pun tgok jln crite cane
citer melayu kalau yg best je aq tgok
kalau takat nak cukupkan korum list tayangan melayu je BAIK TAK PAYAH TENGOK!

bukan tak sokong crite melayu tapi aq akan tgok yg berkualiti je OK
bnyk je crite melayu yg aq tgok tpi seram2 jela..
latest aq tengok 'PENUNGGU ISTANA'
yang aq berhajat nak tgok ni "SERU" tapi xde peluang g
coming soon lak nak tengok "KARAK"
perghhh...betul1 tgu turn je nak masuk wayang ni

kalau hantu INDON lak..memang tak lah aq nk tgok
baik aq DOWNLOAD je..
tah pape tah jln crite..banyak gune pelakon SEXY je tuk kaburkan penonton
mende...nak tunjuk HANTU ke atau pelakon yang berlagak 'HANTU' dlm tu
merepek!!!

May 2, 2011

mimie itu kucing!!! baru dekat da kene cakau

aduhhhh...

hai kengkawan...entry da macam satu dialog dlm citer NASIB DO RE MI...(kalau tak silap aku lah)
tawu kenapa??
kucing aq ni ha..kecik lagi umur..baby2 lagi
tapi yang aku pelik tu, kemain lincah lagi
lincah kalau jinak takpe
ini, uisshhh...ganas...hahaha

mana taknya baru main2 sikit dgn dia da diterkamnya kite
maklumlah kucing baru nak membesar, aktif sikit
tak dapat kasih sayang mak la katanya..
mak dia da mati..kucing aku tu tah kemana tah

kebanyakan kucing aku kalau nak mati mesti pergi tinggalkan rumah berhari2
so bile aku tunggu x balik2 tuh tawulah da mati lah tu
haaa ni anak dia lak...aktif nak mampus


nengok muke pun tak reti nak duduk diam tuh
berlari je..dapat masuk rumah kejap, ha ligat berlari
satu hari tu aq nak mandikan dia, da busuk kenelah mandi
amek kow!!!
dicakarnya aq
ha ni lah hasilnya


cantik hiasan 'gelang' aku kan?
hahahah..tu lah bukti aq kene cakar
da terbiasa sgt kene cakar jadi tak heran dah

masa kes dulu
aq main gn kucing gak, mata aq kene cakar (dekat kelopak mata)
nasib baik kelopak mata
kalau tak, da buta aq haa

aleh2 aq dapat satu jahitan kt mata
hahahahah...satu je beb
cm bnyk sgt kan
tu tak serik g tuh nak membela
sebab aq mmg suke kucing sejak azali
SEKIAN

cabut hidung letak tepi

arghhhhhhhhhhhhhhhhh

sory da x sempat ha aq nak ucap SALAM SATU MALAYSIA
sebab pe, aq x blh nak bernafas dgn betul skrg nih....
(padahal dah ucap dah pun) ngek tol

seharian weh aq mengemas bilik aq...
1 MEI org cuti kerja
aq tak!!!
bekerja O.T lak
ape lagi...mengemas bilik tu la....buang ape yg da xnak gune, pakai
lukisan2 yg ase da xde nilai, buang

artwork yg bagus disimpan (tu yg dapat A)
baju x muat, kasi org
baju yg baru simpan 
sawang kasi buang
medal dan trophy olahraga kasi gilap bg ade kilauan
HAHAHAHA...

konon RAJIN la tuh...
TERPAKSA
so sekarang aq mengalami penderitaan yang hebat
HIDUNG BERAIR!!!
kenapa???
sebab aq ni alahan dgn HABUK
maklumlaah, bilik ni menyimpan pelbagai khazanah
oleh itu, bnyak lah benda asingg menumpang
contohnye habuk dan sawang la

MENYEMAK!!!
dah2...aq x tdo lagi ni..dari tghri aq start operasi smpi la ni (jam 3:53am) tak tdoq g
aq nak p tidoq..esok sambung la noh
bye
GOOD NITE nak ke GOOD MORNING dahh
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...