FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Feb 22, 2013

LET'S GO TO PENANG , AMS!!! BOLEH MASUK PAPER LAGI NI

SALAM SEJAHTERA
SALAM SATU MALAYSIA
SALAM SEMUA.....SALAM HARI RAYA~~ (ok mengarutttt)

woahhhhhhh,,menggeliat kejap sebab backbone da bengkok sebab tegak ngadap lappy kat opis...cepat la balik wehhh...
lama tak bukak blog, lepas tu try la bukak satu link ni...

http://bizinformation.com.my/www.irm4blues.blogspot.com


terkejut jgak tengok blog aku ni ade value gak even ranking ke 38,188 dalam MALAYSIA...tak sehebat

Hanis Zalikha, Irine Nadia Marcello dan sebagainya....at least klu jual laku gakkk blog aku,,

tapi sapa lak nak jadi admin update sentiasa blog ni,,bukan diperlukan pun dalam malaysia..sekadar blog suka2 luah rasa dan lepas geram je...


















eh straight to the point la...
main topic kan pasal nak ke PENANG...

DATE : 2-3 MARCH 2013
VENUE: PERMATANG PAUH
EVENT: FRIENDLY MATCH AMS vs KPFC













banner hasil design oleh FIKRY RAHIM...ehem2...my bf laaa....rasa cam nak gayut2 dekat tiang jambatan tu...niceeee job yang~~ kih3





wahhh,,ganteng banget playernya ini....inilah yg bakal ke penang nanti...mungkin ade yg xde dlm foto ni..maaf la wehhh...mana dan je aq upload ekk...

hebat ke x team ni???
eh giler tak hebat!!!
hebat la!!!
pernah main dgn team SAM kot...


ni diaaa..... SAM tu adalah......pasukan dari para wartawan-wartawan sukan di malaysia...eh tak kenal ke yg atas tu? kan ade muke dia kat astro arena 801...hohh klu x kenal sedih laaaa..siap masuk paper kooo..
giler x hebat...erkk (aku puji ikhlas wehhh)

aku x sabar nak tunggu awal bulan 3 ni la...da la bakal jobless kan lepas ni...so nak tenangkan fikiran kat sana la pasni..nak jejalan....huarghh..
k bye kengkawan...



Jan 11, 2013

WE ARE GOONERS!!

SALAM SATU MALAYSIA
SALAM DARI PEMINAT ARSENAL
COYG

Let's fill in the blank~~~



bosan wehh,,,sumpah bosan rini sebab aku tak ada koje sgt nak buek kek opis ni ha
maka aku EDIT la gegambar (kene sebut gitu sbb banyak) geng AMS aku ni...
ade yg bukan dari AMS...sorang je tu ha..belah kiri bawah sekali....dia member Uitm aku
tetap penyokong ARSENAL

bile buat camni, baru lah tahu siapa yang sokong team ARSENAL ni
yang tak pernah tahu orang ni penyokong ARSENAL, haa rini barulah tahuuu
masing-masing mula lah GILER PUBLISITI
bukan masuk KOSMO ke METRO ke MANGGA ke 
hahahahahah


sebenarnya banyak version yg aku dah upload
sebab tu lah aku kata LET'S FILL IN THE BLANK
nak gambar dalam list ni tak??
ingat nak buh 100 org...
entah tercapai tah idak
kalau buh 100 org, CONFIRM gambar semakin mengecil
dan tak dapek la PUBLISITI tu tersebar dan dikenali org ramai
PALING RARE gambar si LEMAN....
omeyy angattt~~~grrrr

dia sebenarnye bermula dari gambar CIK NABILA JOHARI awek rafi aka rajoo (maap) :-p


pastu aku lak pi GEDIX nak snap gambar sama



kemudian dapat idea untuk gabungkan gambar kami berdua dan bertiga jadilah begini


lelaki belah kiri itu MR.STRIKER saya, FIKRY RAHIM aka CR7..puiii..:-p ...si jantung hati dup dap dup dap

KEMUDIAN berpanjangan sehingga masuklah beberapa geng AMS yg lain
yg sememangnya GILER GLEMER


lepas tu join lak SAFEE SALI AMS kite...encik KAMAL KAMARUZAMAN..


kalau dah ade SAFEE SALI mestilah bersama bini tersayang..HARTINI HUSIN...terselit juga RAFIUDDIN HAZIQ disebelah kiri sane tuh....


masuk la si Thierry Shahid Chamakh Giroud (nama FB dak AJS)..nama botul ko aq xtaw wehh...lepas tu EKIN ZAINAL belah kanan atas sekali....bawah sekali bro JIMMY FIRDAUS (tokey nasi lemak ayam kukus emirates) heee


masukkan pula PAPA COOL....



tengok SAPA yg COMEL TUHHH~~~LEMAN ZAINAL~~~

so FINAL jadi camni...ini baru sikit...bukan ke geng AMS ramai...seantero DUNIA~~mana daa??? ada SHAHREN PODOLSKI.......AZLI AMW...dan MR MANAGER kiteee...abg DZUL EFFENDI~~ tak masukkan gambar dia kang SENTAP lakkkk~~~kang makin kedepan stomach tu,,,heee



mana lagi gambar korang???? KASI KAT AKU LAH KALAU NAK GLEMER....sangattt~~~bye

Dec 16, 2012

BUAT DUIT DENGAN INTERNET SEHINGGA RM370,458


KUASA INTERNET!! 

Majikan saya En Haszoor Muaidi baru sahaja melancarkan satu projek GEMPAK!!
Ketahui bagaimana cara anda menjana pendapatan sehingga RM370,458 melalui internet..BERMINAT??? 
klik link dibawah ini untuk tahu apa dia yang saya maksudkan...
hanya berikan nama dan emel anda serta download secara PERCUMA!!!(tanpa sebarang bayaran LANGSUNG!!)




klik link tersebut dan masukkan nama dan emel untuk mendownload secara PERCUMA!!

Nov 26, 2012

KONVOKESYEN UiTM KE 77..MISI SUDAH SELESAI..PENGHARGAAN KEPADA SEMUA

Salam Satu Malaysia
Alhamdulillah,,,setelah 5 tahun kita berhempas pulas, bermalasan, bertunggang terbalikan dalam mengejar MISI yang satu ni.....IJAZAH SARJANA MUDA (KEPUJIAN) (SENI REKA GRAFIK) akhirnya tamat jua....kita bergelar Graduan sekarang....fiuhhhhh..legaaa...belajar pun da habis..kerja pun dah dapat...ape lagi MISI yang perlu dicari??
ahhaaaa...guess what la?? mesti dah tahukan~~


credit to Sahabat dari diploma Fariz Saila aka Beetot yg snap pic the cutest girl la....hahahah.....puiiii


my mom n dad....mereka lah yang memberi dorongan dan semangat selama ni..jatuh bangun, kering poket, mintak duit sume nya kat depa ni...tanpa mereka, kejayaan camni tak kan berlaku..berkat doa keduanya kita BERJAYA!!!!!!! Terima Kasih kerana lahirkan saya ke dunia untuk jadi org yg berjaya..
kita satu-satunya anak mama dan abah...kita harap kita da cukup memberi kepuasan kepada kalian selama kita hidup ni..dan harapan kita, kita dapat berbakti dgn kalian selama hayat masih di kandung badan... =')


5 tahun juga la kami berempat bersama-sama harungi ikatan persahabatan yang sangat rapat ni....ko nangis, aku nangis, ko gelak, aku gelak, ko buat lawak, aku bagai nak rak gelakkan ko,..itulah kami....AIMAN, HAZIRAH, SAUD.....rakan atau lebih tepat lagi SAHABAT dunia akhirat....
thanx juga kepada semua rakan yg x dapat kita nak sebut dalam ni sorang2...love u all muahhhhhhhhh


memandangkan gambar tak berapa nak banyak sangat, kita just nak ucapkan terima kasih kepada yg wish TAHNIAH....kepada sepupu kita yg ingin kita turut mendoakan anak beliau beroleh kejayaan sebegini, Insyaallah mereka juga akan merasai moment begini...

TERIMA KASIH JUGA kepada barisan pensyarah yang tak jemu ajar macam-macam kat kita....segala nasihat atau ajaran anda akan kita ingat dalam hati dan minda....kerana anda juga kita berada di atas pentas tersebut....

kepada yang tersayang FIKRY RAHIM....walaupun ketidakhadiran kamu ke majlis bermakna kita, kamu tetap dalam ingatan....terima kasih sbb selama ni kamu juga salah seorang pendorong kuat untuk kita berjaya...dari zaman belajar di MELAKA lagi, kamu sanggup turun berjumpa kita tuk bg dorongan..di SHAH ALAM, kamu juga orang belakang kita yg selalu faham dgn masalah kita..menjadi tempat luahan hati bila stress dgn assigment..hehe..thanx sayang..love u so much


SELESAI sudah majlis bahagia kita.....harapan kita semangat untuk kita menyambung pelajaran ke peringkat MASTER pula lepas ni masih dalam ada diri..heheh....nak gak rasa ade PhD ke lak lepas ni...
insyaallah



112 ways to say... i love you




English - I love you
Afrikaans - Ek het jou lief
Albanian - Te dua
Arabic - Ana behibak (to male)
Arabic - Ana behibek (to female) 
Armenian - Yes kez sirumen
Bambara - M'bi fe
Bangla - Aamee tuma ke bhalo aashi 
Belarusian - Ya tabe kahayu
Bisaya - Nahigugma ako kanimo
Bulgarian - Obicham te
Cambodian - Soro lahn nhee ah
Cantonese Chinese - Ngo oiy ney a 
Catalan - T'estimo
Cheyenne - Ne mohotatse
Chichewa - Ndimakukonda
Corsican - Ti tengu caru (to male) 
Creol - Mi aime jou
Croatian - Volim te
Czech - Miluji te
Danish - Jeg Elsker Dig
Dutch - Ik hou van jou
Esperanto - Mi amas vin
Estonian - Ma armastan sind
Ethiopian - Afgreki'
Faroese - Eg elski teg
Farsi - Doset daram
Filipino - Mahal kita
Finnish - Mina rakastan sinua
French - Je t'aime, Je t'adore
Frisian - Ik h├óld fan dy 
Gaelic - Ta gra agam ort
Georgian - Mikvarhar
German - Ich liebe dich
Greek - S'agapo
Gujarati - Hoo thunay prem karoo choo 
Hiligaynon - Palangga ko ikaw
Hawaiian - Aloha Au Ia`oe (Thanks Craig)
Hebrew - Ani ohev otah (to female) 
Hebrew - Ani ohev et otha (to male) 
Hiligaynon - Guina higugma ko ikaw 
Hindi - Hum Tumhe Pyar Karte hae
Hmong - Kuv hlub koj
Hopi - Nu' umi unangwa'ta
Hungarian - Szeretlek
Icelandic - Eg elska tig
Ilonggo - Palangga ko ikaw
Indonesian - Saya cinta padamu
Inuit - Negligevapse
Irish - Taim i' ngra leat
Italian - Ti amo
Japanese - Aishiteru
Kannada - Naanu ninna preetisuttene 
Kapampangan - Kaluguran daka
Kiswahili - Nakupenda
Konkani - Tu magel moga cho
Korean - Sarang Heyo
Latin - Te amo
Latvian - Es tevi miilu
Lebanese - Bahibak
Lithuanian - Tave myliu
Malay - Saya cintakan mu / Aku cinta padamu 
Malayalam - Njan Ninne Premikunnu
Mandarin Chinese - Wo ai ni
Marathi - Me tula prem karto
Mohawk - Kanbhik
Moroccan - Ana moajaba bik
Nahuatl - Ni mits neki
Navaho - Ayor anosh'ni
Norwegian - Jeg Elsker Deg
Pandacan - Syota na kita!!
Pangasinan - Inaru Taka
Papiamento - Mi ta stimabo
Persian - Doo-set daaram
Pig Latin - Iay ovlay ouyay
Polish - Kocham Ciebie
Portuguese - Eu te amo
Romanian - Te iubesc
Russian - Ya tebya liubliu
Scot Gaelic - Tha gra\dh agam ort 
Serbian - Volim te
Setswana - Ke a go rata
Sign Language - ,\,,/ (represents position of fingers when signing'I Love You')
Sindhi - Maa tokhe pyar kendo ahyan 
Sioux - Techihhila
Slovak - Lu`bim ta
Slovenian - Ljubim te
Spanish - Te quiero / Te amo
Swahili - Ninapenda wewe
Swedish - Jag alskar dig
Swiss-German - Ich lieb Di
Surinam - Mi lobi joe 
Tagalog - Mahal kita
Taiwanese - Wa ga ei li
Tahitian - Ua Here Vau Ia Oe
Tamil - Nan unnai kathalikaraen
Telugu - Nenu ninnu premistunnanu 
Thai - Chan rak khun (to male)
Thai - Phom rak khun (to female) 
Turkish - Seni Seviyorum
Ukrainian - Ya tebe kahayu
Urdu - mai aap say pyaar karta hoo 
Vietnamese - Anh ye^u em (to female) 
Vietnamese - Em ye^u anh (to male) 
Welsh - 'Rwy'n dy garu di 
Yiddish - Ikh hob dikh
Yoruba - Mo ni fe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...