FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Dec 15, 2010

I'M GLAD TO BE YOUR DAUGHTER

wow...cam bererti giler je entry aq tuk kali ni...u know wat?? dari didikan mama abah aq la, aq berjaya skrg...blum berjaya sepenuhnya, tpi dah cukup aq bagi dowg satu scroll yg memberi dowg kegemberiaan..bagi ibu bapa kalau anak2 masuk universiti dah cukup terbalas segala penat lelah membesarkan anak2 dari bayi sampai dewasa kan..so, aq sbg anak aq da beri yg terbaik tuk dowg..dah la aq satu2nya ank dowg..xde kedua dan ketiga...nak kate jdi ank yg baik tu x la sgt, kdg aq ni nakal jgak kan..beselah, umur peringkat remaja cm kite ni sume nak cuba..akan datang aq bakal habiskan blaja degree ni..insyaallah grad on time..doakan kejayaan saya mak!!!

mama...abah...insyaallah org akan jadi anak yg membanggakan keluarga :'))

10 comments:

MIMIE AIZA said...

cograts :)

salam singgah

Nurnabihah Mohd Nizar said...

wow ! haha.. akk ! jumpa sem depan ! shah alam ! haha

Irma A.Wahid said...

mime: salam perkenalan~~
bihah: sem depan? bihah senanye sem bape dah kt melaka?

Nurnabihah Mohd Nizar said...

haha. isnyaAllah. fastrack ! :) tapi tak sure. lagi. hoho. byk risiko :D

Irma A.Wahid said...

BETULLAH...fastrack bnyk risiko...tpi if bihah dpt cover bnda yg blom blaja kt dip lagi nk bwak ke degree, its ok la...klu xdpt carry, sia2 je bihah..dip xde degree nti tah kemana..so pkir2kan..

Nurnabihah Mohd Nizar said...

tulah. tak tahu lagi. member pon ramai kat melaka. mybe tak pergi. syg melaka lagi lah ! haha.

Irma A.Wahid said...

hahahah,,,ikut pglmn akk blaja melaka n shah alam kan...beter bihah stay je melaka....environment blaja kt melaka lagi best syg~~sumpah!! bile bihah da blaja sini, shah alam, keseronokan tu hlg...bihah akn tawu bila da smpi sini nti...seronok pun bile kite lepak2 gn kawan2 jela

Irma A.Wahid said...
This comment has been removed by the author.
~*irjune*~ said...

spupu....glade tu mean kawasan lapang dalam hutan...kalau gembira...ejaannya glad aje.
ape la muka ayah ko tu sepesen je....ish ish ish..semangat pakai tag nama sbb tgh bertugas..hidup paman wahid..

Irma A.Wahid said...

hahah,,,yakah..terljak taip la tuh..excited sgt smpi eja pun sdah slah...kite manusia biasa..ahakzzz....bapak aq mmg seorg yg bersemangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...