FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Feb 22, 2013

LET'S GO TO PENANG , AMS!!! BOLEH MASUK PAPER LAGI NI

SALAM SEJAHTERA
SALAM SATU MALAYSIA
SALAM SEMUA.....SALAM HARI RAYA~~ (ok mengarutttt)

woahhhhhhh,,menggeliat kejap sebab backbone da bengkok sebab tegak ngadap lappy kat opis...cepat la balik wehhh...
lama tak bukak blog, lepas tu try la bukak satu link ni...

http://bizinformation.com.my/www.irm4blues.blogspot.com


terkejut jgak tengok blog aku ni ade value gak even ranking ke 38,188 dalam MALAYSIA...tak sehebat

Hanis Zalikha, Irine Nadia Marcello dan sebagainya....at least klu jual laku gakkk blog aku,,

tapi sapa lak nak jadi admin update sentiasa blog ni,,bukan diperlukan pun dalam malaysia..sekadar blog suka2 luah rasa dan lepas geram je...


















eh straight to the point la...
main topic kan pasal nak ke PENANG...

DATE : 2-3 MARCH 2013
VENUE: PERMATANG PAUH
EVENT: FRIENDLY MATCH AMS vs KPFC













banner hasil design oleh FIKRY RAHIM...ehem2...my bf laaa....rasa cam nak gayut2 dekat tiang jambatan tu...niceeee job yang~~ kih3





wahhh,,ganteng banget playernya ini....inilah yg bakal ke penang nanti...mungkin ade yg xde dlm foto ni..maaf la wehhh...mana dan je aq upload ekk...

hebat ke x team ni???
eh giler tak hebat!!!
hebat la!!!
pernah main dgn team SAM kot...


ni diaaa..... SAM tu adalah......pasukan dari para wartawan-wartawan sukan di malaysia...eh tak kenal ke yg atas tu? kan ade muke dia kat astro arena 801...hohh klu x kenal sedih laaaa..siap masuk paper kooo..
giler x hebat...erkk (aku puji ikhlas wehhh)

aku x sabar nak tunggu awal bulan 3 ni la...da la bakal jobless kan lepas ni...so nak tenangkan fikiran kat sana la pasni..nak jejalan....huarghh..
k bye kengkawan...



5 comments:

Anonymous said...

cayalahhhhhhhh.....

Azween said...

Hai i ada jual pre-loved dress and top murah2. pls visit http://tradeortreat-trades.blogspot.com/2013/04/wardrobe-clearance.html and i akan tmbh tribal top jgk. email me @ azweenmarzuki@yahoo.com if interested :)

Anonymous said...

Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account
it. Look advanced to far added agreeable from you!
However, how can we communicate?

my homepage :: diets that work fast for women

Anonymous said...

I do not еνеn know how I еnded up hеre, but I thought thiѕ post waѕ great.
I dο not knοω who yоu aге but ceгtainly you are goіng
to a fаmous blogger if you аren't already ;) Cheers!

My website: rhinoplasty top surgeon

Puan Suraya said...

hi cik irma si mata cantik..ingt kite lg x?

http://inibelogcikgusuraya.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...