FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 10, 2011

Ah bosannya~~ isu AJL dibangkitkan

kenapa bosan???
sebab perkara kecik besar2 kan
then ade ke nak tubuhkan itu dan ini group tuk menentang sekian2 si polan
tak boleh tgok org len senang ea??
cane org kita nak maju kalau ade PHD (perasaan hasad dengki) yg sgt teruk

opsss...bukan aq nak memandai tapi hakikat...
pada yg terasa harap maaf bukan nak tunjuk pandai tpi nasihat

SELAMAT MAJU JAYA SEMUA RAKYAT MALAYSIA
SALAM SATU MALAYSIA

12 comments:

ADfeez said...

gagagaga... nie la orang yg ada PHD pun hudoh perangai.. ekeke..:P
level je tinggi...:P

Irma A.Wahid said...

hahahaha...agakla kan...ha kite stop la cite sal ni..xde pekdah kan...
so da wat chatbox tu?

duan lang said...

ptutu la mat zukenbeg tu nak ttup fb..hahaha

ADfeez said...

blm lg.. sok nk buat.. nk kene kumpulkan semangat utk telitikan sume code2 tu.. ekekek :P

Irma A.Wahid said...

duan: kan??? baik tutup je fb tu

adfeez: hahaha..xpe2 wat slow2

MiSzy DiaN said...

wahhhhhh dah tuka header..cantik..hehehe..
background pn lawa..

Irma A.Wahid said...

dian: hehehe..thx...jgn tnug lama2 mata i tu...nnti jtuh hati...kih3

MiSzy DiaN said...

suka header tue sgt2...
hehe..
tp blog dian tak da header lagi arr..
tk taw bila nk wat header..hehehe

alyaaboolat said...

manusia memang slalu gitu..layan jer..

Irma A.Wahid said...

dian: wat jgn x wat....thanx sbb suke header tuh...

alyaa: hakikatnye kan alyaa

tya said...

fitrah . kihkihkih :D

Irma A.Wahid said...

tya: betul...=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...