FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 30, 2011

aksi TERLAMPAU GRAPHIC crew~~


bukan melampau sgt la weh...setakat baring je atas lantai...ni geng aq yg dah penat lelah menguruskan event kitorg...time ni da pkul 11 mlm..tpi kitorg still lgi uruskan event tu..sbb esok dah start event...kenangan weh sume ni..da x bleh putar balik dah waktu ni...
cuba cari mana aq??? heheheh

Jan 29, 2011

korang memang best weh!!





merekalah orang-orang yang creative dalam kelas DADG 6C dulu...classmate aq masa diploma..this is our class poster...we fight for art (GRAFIK)

korang boleh tgok je, jgn ambil sebarang detail yg terkandung dalam poster ni...ok! =) 
peace =))

Bangga jadi ex-student uitm melaka

salam satu malaysia

hari ni dapat photo tag dri seorang member dekat fb tentang kejayaan ART & DESIGN di Uitm Melaka..tempat aq belajar time diploma dulu...kenapa aq bangga jadi ex-student kt sane? sbb kitorg banyak wat event & mostly akan masuk paper..mungkin sbb lecturer kitorg kenal dgn bbrp press kot...ade je bbrp article before ni yg menunjukkan bukti kejayaan kami tpi tak dapat la nk show sbb article tu da xde...

so ini article yg bru aq perolehi..




article ni ditulis selepas DIPLOMA SHOW kitorg dekat GALERI RAKYAT di MELAKA...sume department (GRAPHIC, FINE & ART PHOTOGRAPHY) pamerkan hasil kerja final year kitorg kat citu..majlis dirasmikan oleh TYT MELAKA (macam sultan cuma bukan guna title sultan)


p/s: popular sekejap~~hehehe

GRAPHIC NIGHT AWARD

video

this is teaser video of our GRAPHIC NIGHT AWARD...inilah dinner yang aq war2 kan kt korg yang aq punye entri  BAGI IDEA NAK PAKAI APE, PLEASE!!!


teaser ni senior aq wat...aq tolong promo je...lalalala~~~~

mai la blog walking meh bersama yiedpozi!

click the banner for more information

salam satu malaysia

cuti-cuti macam ni sesuai la tuk kita berblog walking...lagi pun blog saya ni baru je belajar...so saya cuma nak ramaikan pengikut blog saya...walaupun tidaklah bergitu tersohor di arena blog (wah, statement) tapi saya ingin jadi blogger yg berjaya...kuang2...blog saya ni tak lah penuh maklumat terkini cuma sekadar ingin berkongsi cerita...for those interested, come and see my blog..and dont forget to be my follower..i'll follow u back..=))

tak gosok gigi dah makan??

salam satu malaysia~~


baru je bangun pagi, aq bukak tv tgok rancangan APA KATA WANITA kt TV1, tgok segmen fashion sambil bukak laptop tgok blog, FB & amek roti sapu dgn NUTELLA terus makan...tapi sebelum tu hanya basuh muka je & kumur2...hahahaha...bedal ahh..lapar lak...kih2..

Jan 28, 2011

BAGI IDEA NAK PAKAI APE, PLEASE!!!

salam satu malaysia

ni ha aq tgh confius nak wat pilihan pakaian tuk dinner course aq awal bulan mac nanti....tema PROM SUITE...so x kesah ape pun pakaian jnji nmpk grand..so sape yg pakar dalam berfashion tu please tolong la mak ni ha~~~~heheheheh

ape yg patot aq pakai nanti...dress ke?? jubah ala2 arab ke?? tapi NO short skirt or pakaian yg menjolok mata ea..ni dinner course grafik...under uitm maa..so x blh la sexy sgt..sedap mata memandang ley ahh...hehehe...tolong taw gtaw ape perlu dipakai..kot dgn bantuan korg aq blh dpt idea ke...thank you~~~

tag nama cam kuda??





nak cmni??? bagi link & request kalau nak~~~ saje jela suke2 nak bg korg..sape nak jela..xnk x paksa~~lalalala....aq yg create font type ni sdri tuk salah satu subjek typography kitorg...aq bg nama font ni 'HORSHEW'....

panas!! panas!!

salam satu malaysia..

jam telah menunjukkan pukul 12.00 am bersamaan 28hb JAN, saya bernama Cik Irma Dut Dut (mana dapat title ni) sedang makan pisang goreng panas dgn teh o pnas bersama family..wah..giler ke ape mkn bnda ni pepagi cenggini...gahahaahaha...

jemput makan~~~kih2

Jan 27, 2011

asingment @ BW ???

dari semalam lagi aq kata aq nk wat keje tapi la ni aq x wat pape g pun...aleh2 pgi ni aq dri td berblogging je..haish....bila nak sedar tah ni...masak2 aq...mgu depan da cuti raya cina (raya aq)...naik je cuti mcm2 keje kena anta. present g..argghhh....xnk g kelas la mgu depan..hahahaha

Jan 26, 2011

Love GRAPHIC!!!

salam satu malaysia....

hai guys...aq bru je abes design satu keje simple tuk subjek printing aq sok...patot kene anta esok buat la awal2, tpi ni tak...aq bru je wat td n ni bru siap..(03:05 am)...tugas aq kene wat cover memo pad..setiap sorg kene design satu memo pad ikut department masing2...pastu nnti kitorg ade pluang tuk adakan memo pad tu dlm 250 copies..bnykkn...haaa..tapi size A6 je..kecik je...

so setelah aq mencurah idea, ni la dpt..aq suke main dgn warna...setiap design aq mesti colourful..so inilah jdik...biasa je kot..korg gy kt luar sane mane yg terror tu mesti kata aq punye work bese2 je kan..hehe..sje nk share ape aq wat kt korg...nilah hasilnya..

gosiipppp pepagi bute ni...nyum3

salam satu malaysia...
pagi ni aq dgn rumate aq bkn reti nk tdo...
kemain bergosip...
beselah perempuan kan...
tapi tula,,,x blh lari dari bergosip...
alah sekali sekala penambah rase kan...
keh2...

p/s: smbil mkn megi, megi bersembur2 gelakkan org..kah3...

Jan 25, 2011

cOntESt kAmi PosE coMey

lepas contest sebelum ni, aq try masuk lagi contest...sebab alyaa yg boolat tu da tag saya..maceh alyaa...ni pic tuk contest tu...nk taw pape klik kt gmbar ea...trus g link si pemberi contest tu..


ni nak pose sikit..


tag korg yer






Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool

wahhhhh...lama sudah tak join contest...nak join..nak join...
meh nengok!!


klik gambar ke url tuan punye contest

gambar yang ku taruhkan


Syarat2 yang mudah....

1. Follow blog ni (wajib ni...tuk meriahkan blog ni...hehe)
2. Buat entri bertajuk "Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool"
3. Letak beaner ni dalam entri dan sidebar and terus linkkan balik ke entri nie yer :)
4. Tag 3 orang rakan anda yang berminat join contest ni...

Tarikh tutup 25 03 2011




Jan 22, 2011

tak selalu langit tu cerah...betul x???

kenapa setiap yg berlaku mesti ada hikmahnya??? dan aq sendiri cukup x fhm ape yg da berlaku skrg....ape status aq skrg???....sapa aq dihatinya??? tawu x dia yg aq syg dy sgt sampai kasih syg tu melebihi dri segalanya??? 


p/s: berseloroh je....hahahahahah

Jan 20, 2011

Kedatangan Ibu Mertuaku~~kih3

ehem2....barusan ibu mertuaku datang...
iya dong...(eh pahal aq da tukar bahasa ni)
ehem2..(btulkan tekak)
ok2...testing2~~~~

assalamualaikum~~~~(jawab jgn x jawab)
hehehehe....hari ni aq di rumah...saje je balik kejap sbb hari ni kn kelas xde..cuti raya (raya korg la)..so balik la jap..duk uitm pun xde ape da eh..sume g batu caves tuk smbut weh...hahaha...

hari ni mak BF aq dtg...kata BF aq tdi kata nk dtg sdri tpi rupenye mak dia sje je xnk gtaw yg dia nk dtg rumah (konon suprise)...ceh...lama da dowg x dtg uma (paling last raya tahun lepas)...sembang2 la mak bpk aq dgn mak bpk dia...mcm2 crite depa share haa..mak BF aq klu da sembang kemain meriah..mak aq lak tukang gelak je..same membebel pun iye..hahah

bygkan mak aq bile gelak je hilang lah mata (mata sepet)..hahahah...ade ke patot mak BF aq gelarkan mak aq nyonya sbb mak aq cm cina ket (xde keturunan cina pun)...aq lak amoi...(haa setanding dgn aq gelaran tu)..hahahaha perasan siot...pastu blh lak mak BF aq kate .....


mak BF: "dtg ni ada hajat..nk meminang si amoi ni ha"
irma : (tercengang) hahahaha (buat2 je)
mak GF: "hahahahaha"...(mampu gelak je)
BF irma: "taklah..nak meminang si mak"
irma: lagilah aq gelak....hahahahahah

eh ok la..aq x nk ckp pnjg2 sbb nnti korg bosan..sje je tulis2 kt sni...boring2...ok guys...daaaa...jumpe lagi u alllss


p/s: insyaallah...if ada jodoh jadilah weh~~~doa2kan...

Jan 18, 2011

oiii...Announcement nih!!

hehehehe....(gelak dulu) assalamualaikum kome~~
ni nak gtaw ni, kepada sesapa yg da folo Irma gtaw kt comment ato chat box bawah tu ea..(kt bawah sekali tuh)....nanti Irma folo u all balik ok...pasti~~insyaallah~~daaa kome~~

Bila dekat rumah aq makan jela!!

aq balik uma jap rini sbb de hal kene setel...uma dekat je gn uitm shah alam so aq pegi balik pun x heran...petang parents aq amek pastu xde nye lah trus balik uma, singgah dlu pasar..pow mak aq, mknn serta brg len la...hahahah...mkn tu nikmat woo..korg sume stuju kan??? tapi mslhnye aq mkn cne pun bdn aq tetap kurus cmni...(x bela saka ea) hahaha....slim maintain woo....(jgn pas bersalin nnti aq gemok dah lew) awwww

eh aq de keje nak ne wat lak...xpe2..aq tetap akn post entri merepek aq ni..haaaa

Jan 17, 2011

Aku buat kecoh kt FB skrg!!

hahahahaha...jahatnya aq pagi nih...kemalasan aq tuk pegi kelas sok telah menyebabkan aq mem'post'kan status mengatakan "kelas xde sok" maka dgn itu berbondong2 pertanyaan la aq dapat dri kengkawan aq...pastu aq still post g status kata "siyes, kelas xde"...hahaha...smpi ade yg cek ke laman web uitm tuk pastikan betul ke xde kelas..hahahah..gigih weh korg cri..mmg pelajar cemerlang...sorry la guys, aq da weng mlm ni sbb tu saje je wat gempak..ngahhahahah


p/s: mengenakan org nombor satu aq ni..hahah..(bergurauuuu)

Jan 16, 2011

shopping terapi kegembiraan, kan!!!

kelmarin shopping....semalam shopping...hari ni pun shopping (BF aq lah)...pendek kata 2 mgu ni ade je duit nk shopping ni knp?? heheh...terima kasih kepada FIKRY RAHIM sbb dia lah punca keperluan aq tu diadakan...klu x dia yg tukang bayar takdelah sume tuh...dari baju, seluar, kasut, komik, makan, minum n sume lah dia yg kuakan bajet...agaknya tuk aq je tah bpe ratus dia da habis....(dear, thanx taw~~~)

memandangkan BF aq pun kaki shopping, tu yg sonok tu kua gn dia bile time ade duit...heheh..ckp je nak ape insyaallah dapat....(syg dia sgt)...so setakat ni, cukup dululah syg blaja org...nanti gaji org da dapat org blaja syg...(cakap cmni kompom dia baca ke?) hahahah...

p/s: shopping time berduit mmg sume nak capai..ye x??? kih3

eh...terkejut mak nok~~200 orang

haaaa...ingat pe?? ingat mak cari pelanggan ke?? hahaha..x lah....teruja sebab FOLLOWER da lebih 200 orang kepala....manyak tuh (bg blogger bru cam den ni ha)...tambah la lagi pasni..meh lew same2 follow den ni...nti den follow kome lak..(ape ni campur2 loghat) kata 1 malaysia..kih3...

daaa u allllsss

Minat baru saya adalah...........

MEMBACA KOMIK!!!

alah mungkin bg korang da bese..especially dak laki mmg suke komik (kot) tapi bg aq, ini adalah minat baru disamping minat main game jgak (guitar hero)..sume terpengaruh dgn rakan-rakan seperjuangan yang kebanyakan mmg lelaki time blaja diploma dulu...duk melepak kt studio ape lagi bukak pc n main game tu bersama teman yg tawu shj main (lelaki jelah) ......termasuk BF sdri yg menggalakkan aq ni turut bermain game..(PES 2011)..perghh....melampau aq nih..hahaha

kata BF, 1 day bila ada rumah sdri nak pnuhkan rumah kitorg dgn komik ataupun bahan bacaan ape shja pun x kira majalah ke, komik ke, ape2 jelah...and 1 thing bnda penting GAME...PS3 da ade & Xbox kaming sun (coming soon)..huhuhuh

SLIDE SHOW APA NIH!! haishh

arghhhh...aq kene siapkan slide show tuk grup aq present sok for subject art direction kitorg...gigih ni tgh wat...smbil aq duk boring bukak jap blog nk update entri ni lah...haaa...jap ea kawan2 aq nak sambung wat lagi..nnti aq da xtaw nk watpe g aq update g entri bru..ngahahahah 


status: gila pikir kerja!!! *wink*

Jan 15, 2011

ke'RESEARCH'an untuk ke'SLIDE SHOW'an

google................loading................
find research about agency advertising NAGA DDB....next week present by group...u all nak tolong present kan ke?? takkan...haa..so tgok n baca jela entri i ni yg tgh kepeningan me'reseacrh kt google..owww 

ohh..SABTU yang boring

nak g tgok wayang je asenye..citer KHURAFAT da kuar kan..cm best je...duk bilik hostel ni otk da tepu la..(padahal de asignment ni)....hishh..cne nak hlg ase pemalas dlm diri ni..hahahah


p/s: sje nk post entri yg short menandakan aq da xde ape g nak wat dah ni..kui2

join 1 MALAYSIA.COM skrg...

hah...klu korg risau sgt FB akan ditutup..join lah laman sosial ni..MALAYSIA punye eh...xnk xpe...saje g taw korg...http://1malaysia.com/

Bangun Pagi Pegi Mandila!!!

hah..ini satu perkara yg prlu di amik berat
da bgun tido, g trus mndi..jgn on9 dulu syg oiii
apelahhhh


eeee...bucuk2~~~


p/s: aq kadang2 je cmtu, tapi kebiasaannya aq trus mndi weh..iyerrr

Jan 12, 2011

Contest ONLY ONE

Aku kene tag lagi dgn BLOGGER BOY aka KALED DIDI
Contest dy berkisar tentang fashion by REZA klik sini>>>
HANYA letak gambar korang yang ala2 model then explain sikit tntg fashion korang tu 
so REZA i taruhkan gmbr yg ni...(memandangkan tgok peserta letak bbrp keping gmbr so i nak jgak)



hahahah...(gelak lagi) 
gambar yg atas mmg sengaja posing bila member suh 'weh posing sikit'
gmbr yg bawah lak mmg jadi model member tuk advertising projek dy
so sebenarnya saya ni mmg la bukan kaki fashion sgt...tgok, pakaian saya pun simple je...
x reti la nak melawa lebih2 (cam org kt lua sana)
ape yg nmpk cntik, saya pakai...jnji x menjolok mata..insyaallah~~
saya pilih dua gmbr ni sbb warna dlm gmbr nmpk cerah (mmg edit sikit tpi gmbr original mmg dah lawa)
hahaha...ye2 je ek~~
ok2 nk tag member yg suke bergaya & layak jadi model asenye



'sakinhani giveaway'

GIVEAWAY LAGI.....yeayy!! yeay!!

terima kasih daun keladi saya ucapkan kepada teman yang teristimewa DIYA EDHAYAA kerana telah mengetag..(hah..mengetag..apaan itu) hahahaha...formal giler ayat aq kan...ok2 kite giler balik k ayat seterusnya...owww....x sgka aq ditag oleh dia yang sukakan kehijauan..(nama blog pun SAYA SUKA HIJAU)...ngehehe..

klik sini
if nak tawu lebih lanjut klik sini kat ats tu ok...nanti korg tawu la ape hadiah dia...so tanpa berlengah lagi aq nak tag teman-teman aq yg lain....


mizz apple
siti safiyyah
dilla adilla

Layout FACEBOOK baru sekarang!!

haaaa....ni mak nak gtaw yang mak malas sgt dgr lecture kt kelas td...(eh asal aq cam mak n_ _h ni) hahah..mana taknya, wowowo mengantuk sungguh dgr lecture td...(subjek printing)...dah tu kemain lama g nk abes kelas (padahal 2 jam je) uii lama tuh...so kawan-kawan aq yg budiman ni termasuk aq telah on9 dlm kelas...nak elak ngntuk...kitorg ade layout FB baru..baru je tawu td...


korang nak tgok layout FB baru tuh..best punye..xyah pakai computer or lappy korg...meh nengok meh~~




simple je kan layout baru dia...hahahaha...ni la namanya xde keje dalam kelas..lecturer tgh mengajar kt depan kami student main kt blkg...hahah...tapi smbil2 tu dgr k lecture dia even main2 pun..ade gak note yg kami catit...haa...



p/s: WARNING!! DON'T TRY THIS AT YOUR CLASS....(sekali sekala xpe) kah3 =D

TAK PUAS TENGOK KAK LIMAH!!

Hahahahahahahahahahahahhaahahhahaha
tengok!!! sampai la ni aq x abes gelak g....al maklumlah lawak sgt
da dua kali aq tgok citer ni....tanpa jemu dan tetap bergelak tawa jugak
kali kedua aq tgok lagi pecah perut
skrg ni perut aq pun da msuk angin

haiyaaaaa

p/s: sapu minyak cap kapak lega sikit...hahahah

Jan 11, 2011

Cik SURAYA...kamu dapat AWARD lagi~~

Miz Irma kt sni dgn berbesar hati nak bg kat Cik Sue AWARD lgi...(dapat cik sue kumpul award g)
knp saya nk bg award ni sbb nya.....bile bukak je blog kamu, bukan men suke lagi saya tgok header kamu...cm nk gigit je (gula2)...so harap sudi terima AWARD Miz Irma yg x seberapa ni...



so pada yang nk tgok blog yg aq cakapkan tu (manis cam gula2) singgah la CIKGU SURAYA
kalau x caye tgok la~~~~sekian
 tapi kan Cik Sue, kamu kene jawab trivia ni dulu...hehehe

a) Ape pendapat kamu tentang blog Irma A.Wahid?
b) Bagi cadangan atau kritikan membina tuk blog Irma A.Wahid?

Jan 10, 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !

thanx to pijah sbb tag saya....da bnyk contest cuba tapi belum rezeki kan so x mng la..xpe2 asal mencuba..bukan nak menang sgt pun cuma nak tmbh kenalan blog kan..hehe
so i will join this contest disebabkan tag dari pijah yg noty ni


syarat-syarat penyertaan ::

  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri diPelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggal kan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

tag kawan blogger saya

zaza yg punya blog hitam polka dot menawan
syamiza hadi punye blog yang bnyk kombinasi warna
cikgu suraya yang ade blog sgt sweet cm gula2 header nya
eppy dolly ash yg ade bunga2 berterbangan dekat blog dy yg pinky
ey bizz salah satu blog kegemaran saya (simple n nice giler)



Ah bosannya~~ isu AJL dibangkitkan

kenapa bosan???
sebab perkara kecik besar2 kan
then ade ke nak tubuhkan itu dan ini group tuk menentang sekian2 si polan
tak boleh tgok org len senang ea??
cane org kita nak maju kalau ade PHD (perasaan hasad dengki) yg sgt teruk

opsss...bukan aq nak memandai tapi hakikat...
pada yg terasa harap maaf bukan nak tunjuk pandai tpi nasihat

SELAMAT MAJU JAYA SEMUA RAKYAT MALAYSIA
SALAM SATU MALAYSIA

Tukar2 entri sume~~

HAHAHAHA...sorry la guys...
bukan ape, mana aq tgok sume blogger cam duk pakat cite sal AJL & pemenangnya
padahal sume same je kot isi crite...
ngeh3~~~

Baca sume blog same je entri~~

mlm ni je bukak je blog org sume cakap sal AJL & pemenangnya
maka aq xnk cakap pape sbb korg sume da ckp
malas ar nak komen gak....
hahaha

pada pemenang AJL, TAHNIAH!!!

Jan 9, 2011

Asal Kene Tag Dengan Eyza ni?

wah jgn terasa lak dgn entri kt atas...bkn marah ye saje je wat entri cmtu
sorry EYZA, akak bru nk jawab tag yg kamu bg hari tu..
bz sampai terlupe nk wat..
now akk jwb k syg~~

TAG yg kamu bagi ni soalan dari sape?? 
ok2..akak jawab ni...baca taw...BACA~~

A) Blog best sangat ke tak? Sebab?
Bagi akak la kan, bolehla best nye...tapi kdg2 org ni x blh stick pada satu bnda je kan..mula2 mmg addict pastu lame2 kite mula boring...akak akn post entri bile ase nak wat tu pun kene tgok entri pe nak wat..kang beriye2 kite wat pun x sape tgok sgt..so x perlu la gtaw sgt pe kite wat kt blog..(tu pndgn aq je k, pndgn org len x taw)

B) Layan lagu Indon ke Omputih?
emmm.....dua2 layan tgok mane yg best la kan

C) Coklat mana popular? Cadbury ke Forrero? mana suka makan?
akk bukan penggemar coklat sebenarnya...(pelikkan klu pmpn bkn penggemar) tapi akk mkn jugak klu da ade depan mata....dua2 akk mkn tpi cadbury la selalu, ferrero mahal sgt..x mmpu..hahaha...lagi satu akk terpaksa mkn dan suke juga sbb BF akk suke giler coklat syg~~

D) Nickname yg Bf/Gf beri, nama manja?
ala malulah nk ckp..hahaha..ok2..BF akk kebiasaannya panggil akk 'syg' @ 'yang' lebih mudah...tpi kadang dy pggil jugak 'manja' sbb katanya akk ni manja dgn dy

E) Berikan 4 fakta tentang diri sendiri?
    1- semestinya seorang yg kuat bercakap (blh dapat anugerah membebel)
    2- nampak sombong kalau korg x kenal sape aq tapi bila da knl kowg akn tahu sapa IRMA sebenarnya
    3- sgt suka makan tapi badan maintain slim
    4- ramai kawan laki sbb laki sempoi, kurang kawan pmpn sbb ade yg kuat emosi..tpi hakikatnya sume jenis   
        aq berkawan x kire dy 'terbalik' jantina pun..hehehe

F) Jika ada 50 sen nak watpe?
menabung la....kan amalan mulia...kah3

G) Siapakah 4 orang yg paling syg? (golongan)
    1- Ibu bapa (ABDUL WAHID & KHUZAIMAH)
    2- Teman Istimewa (FIKRY AB RAHIM)
    3- Sahabat Baik ( AIMAN, JIRAH, SAUD, ZABA & ADILLA)
    4- Kawan-kawan ( SUME KAWAN YG ADE)

H) Tag kawan yang saya adore blog dy

Syafiq rosli owner contest kacamata ( bz skrg cri pemenang)
Tya yg suke berguling-guling mcm tenggiling
Cik ten10 yg sedang belajar di jepun (kagum)
dilla adilaa yg juga owner contest candid (sdg bz juga)


bg yg kene tag, korg wat je entri pape pun...asalkan korg jawab soklan tuh...=))

Sesungguhnya we BFF till de end


kitorg kenal dari tahun 2008 (semester 2) kt uitm melaka masa same2 blaja diploma dlu...kitorg sgt rapat smpi klua g mane je pun berempat...klu org x taw kami kawan yg close cmni mesti dowg kte kitorg kapel sesama sdri..cukup korum kan 2 laki 2 perempuan...tapi itu takkan berlaku..sbb kitorg da jnji nk kawan sampai mati..(kawan je taw korg)...ape pun problem we all share together smpi kitorg blh ngis bersama..ni bru kata kawan sejati ye x??? dua dari kitorg da berpunya (aiman : pakai spek mata) dan aq la lagi sorg tu..yg lagi dua org tu tgh mencari...hehe..

p/s: tuk korg (aiman, saud, jirah) aq mmg pernah ade kawan terbaik dulu kt sekolah, tpi korg la kawan terbaik aq kt universiti...kenangan kite x blh dijual kt kedai pun weh..haha...best u all ni...


nak wat ape lagi ek??

boring lak duk uma je...nk jln smlm da kua jln da...tgok wyg da..beli komik (dapat 2) da...cuci mata pun da (tgok org)...makan lagi da (mcm2 aq bedal)...ape lagi ea~~~

p/s: punye da xtaw nk update pe dah...hahaha

Jan 8, 2011

Nadya Bubble Give-Away !

semalam tertengok kt blog Syafiq Rosli yg nama aq di tag tuk GA ni

Syarat-syarat penyertaan :

- Warganegara Malaysia.
- Mesti ada acc blogger / wordpress, kalau tak ada sila sign up sekarang !
- Wajib follow blog Nayda Bubble. HAHA ! Kejam kejam :p
- Buat satu entry tentang giveaway ni. Sila sertakan banner giveaway.
- Tag 2 orang blogger perempuan dan 2 orang blogger lelaki.
- Sila tinggalkan link di entry ini.

Tarikh tutup penyertaan : 23 Januari 2011 (birthday Nadd :p) Akan dipercepatkan jika perlu !

Hadiah :
zwanCKIN2U For Him (1)
CKIN2U For Her (1)

tag member kawe

jejaka

gadis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...