FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Dec 16, 2012

BUAT DUIT DENGAN INTERNET SEHINGGA RM370,458


KUASA INTERNET!! 

Majikan saya En Haszoor Muaidi baru sahaja melancarkan satu projek GEMPAK!!
Ketahui bagaimana cara anda menjana pendapatan sehingga RM370,458 melalui internet..BERMINAT??? 
klik link dibawah ini untuk tahu apa dia yang saya maksudkan...
hanya berikan nama dan emel anda serta download secara PERCUMA!!!(tanpa sebarang bayaran LANGSUNG!!)




klik link tersebut dan masukkan nama dan emel untuk mendownload secara PERCUMA!!

Nov 26, 2012

KONVOKESYEN UiTM KE 77..MISI SUDAH SELESAI..PENGHARGAAN KEPADA SEMUA

Salam Satu Malaysia
Alhamdulillah,,,setelah 5 tahun kita berhempas pulas, bermalasan, bertunggang terbalikan dalam mengejar MISI yang satu ni.....IJAZAH SARJANA MUDA (KEPUJIAN) (SENI REKA GRAFIK) akhirnya tamat jua....kita bergelar Graduan sekarang....fiuhhhhh..legaaa...belajar pun da habis..kerja pun dah dapat...ape lagi MISI yang perlu dicari??
ahhaaaa...guess what la?? mesti dah tahukan~~


credit to Sahabat dari diploma Fariz Saila aka Beetot yg snap pic the cutest girl la....hahahah.....puiiii


my mom n dad....mereka lah yang memberi dorongan dan semangat selama ni..jatuh bangun, kering poket, mintak duit sume nya kat depa ni...tanpa mereka, kejayaan camni tak kan berlaku..berkat doa keduanya kita BERJAYA!!!!!!! Terima Kasih kerana lahirkan saya ke dunia untuk jadi org yg berjaya..
kita satu-satunya anak mama dan abah...kita harap kita da cukup memberi kepuasan kepada kalian selama kita hidup ni..dan harapan kita, kita dapat berbakti dgn kalian selama hayat masih di kandung badan... =')


5 tahun juga la kami berempat bersama-sama harungi ikatan persahabatan yang sangat rapat ni....ko nangis, aku nangis, ko gelak, aku gelak, ko buat lawak, aku bagai nak rak gelakkan ko,..itulah kami....AIMAN, HAZIRAH, SAUD.....rakan atau lebih tepat lagi SAHABAT dunia akhirat....
thanx juga kepada semua rakan yg x dapat kita nak sebut dalam ni sorang2...love u all muahhhhhhhhh


memandangkan gambar tak berapa nak banyak sangat, kita just nak ucapkan terima kasih kepada yg wish TAHNIAH....kepada sepupu kita yg ingin kita turut mendoakan anak beliau beroleh kejayaan sebegini, Insyaallah mereka juga akan merasai moment begini...

TERIMA KASIH JUGA kepada barisan pensyarah yang tak jemu ajar macam-macam kat kita....segala nasihat atau ajaran anda akan kita ingat dalam hati dan minda....kerana anda juga kita berada di atas pentas tersebut....

kepada yang tersayang FIKRY RAHIM....walaupun ketidakhadiran kamu ke majlis bermakna kita, kamu tetap dalam ingatan....terima kasih sbb selama ni kamu juga salah seorang pendorong kuat untuk kita berjaya...dari zaman belajar di MELAKA lagi, kamu sanggup turun berjumpa kita tuk bg dorongan..di SHAH ALAM, kamu juga orang belakang kita yg selalu faham dgn masalah kita..menjadi tempat luahan hati bila stress dgn assigment..hehe..thanx sayang..love u so much


SELESAI sudah majlis bahagia kita.....harapan kita semangat untuk kita menyambung pelajaran ke peringkat MASTER pula lepas ni masih dalam ada diri..heheh....nak gak rasa ade PhD ke lak lepas ni...
insyaallah



112 ways to say... i love you




English - I love you
Afrikaans - Ek het jou lief
Albanian - Te dua
Arabic - Ana behibak (to male)
Arabic - Ana behibek (to female) 
Armenian - Yes kez sirumen
Bambara - M'bi fe
Bangla - Aamee tuma ke bhalo aashi 
Belarusian - Ya tabe kahayu
Bisaya - Nahigugma ako kanimo
Bulgarian - Obicham te
Cambodian - Soro lahn nhee ah
Cantonese Chinese - Ngo oiy ney a 
Catalan - T'estimo
Cheyenne - Ne mohotatse
Chichewa - Ndimakukonda
Corsican - Ti tengu caru (to male) 
Creol - Mi aime jou
Croatian - Volim te
Czech - Miluji te
Danish - Jeg Elsker Dig
Dutch - Ik hou van jou
Esperanto - Mi amas vin
Estonian - Ma armastan sind
Ethiopian - Afgreki'
Faroese - Eg elski teg
Farsi - Doset daram
Filipino - Mahal kita
Finnish - Mina rakastan sinua
French - Je t'aime, Je t'adore
Frisian - Ik h├óld fan dy 
Gaelic - Ta gra agam ort
Georgian - Mikvarhar
German - Ich liebe dich
Greek - S'agapo
Gujarati - Hoo thunay prem karoo choo 
Hiligaynon - Palangga ko ikaw
Hawaiian - Aloha Au Ia`oe (Thanks Craig)
Hebrew - Ani ohev otah (to female) 
Hebrew - Ani ohev et otha (to male) 
Hiligaynon - Guina higugma ko ikaw 
Hindi - Hum Tumhe Pyar Karte hae
Hmong - Kuv hlub koj
Hopi - Nu' umi unangwa'ta
Hungarian - Szeretlek
Icelandic - Eg elska tig
Ilonggo - Palangga ko ikaw
Indonesian - Saya cinta padamu
Inuit - Negligevapse
Irish - Taim i' ngra leat
Italian - Ti amo
Japanese - Aishiteru
Kannada - Naanu ninna preetisuttene 
Kapampangan - Kaluguran daka
Kiswahili - Nakupenda
Konkani - Tu magel moga cho
Korean - Sarang Heyo
Latin - Te amo
Latvian - Es tevi miilu
Lebanese - Bahibak
Lithuanian - Tave myliu
Malay - Saya cintakan mu / Aku cinta padamu 
Malayalam - Njan Ninne Premikunnu
Mandarin Chinese - Wo ai ni
Marathi - Me tula prem karto
Mohawk - Kanbhik
Moroccan - Ana moajaba bik
Nahuatl - Ni mits neki
Navaho - Ayor anosh'ni
Norwegian - Jeg Elsker Deg
Pandacan - Syota na kita!!
Pangasinan - Inaru Taka
Papiamento - Mi ta stimabo
Persian - Doo-set daaram
Pig Latin - Iay ovlay ouyay
Polish - Kocham Ciebie
Portuguese - Eu te amo
Romanian - Te iubesc
Russian - Ya tebya liubliu
Scot Gaelic - Tha gra\dh agam ort 
Serbian - Volim te
Setswana - Ke a go rata
Sign Language - ,\,,/ (represents position of fingers when signing'I Love You')
Sindhi - Maa tokhe pyar kendo ahyan 
Sioux - Techihhila
Slovak - Lu`bim ta
Slovenian - Ljubim te
Spanish - Te quiero / Te amo
Swahili - Ninapenda wewe
Swedish - Jag alskar dig
Swiss-German - Ich lieb Di
Surinam - Mi lobi joe 
Tagalog - Mahal kita
Taiwanese - Wa ga ei li
Tahitian - Ua Here Vau Ia Oe
Tamil - Nan unnai kathalikaraen
Telugu - Nenu ninnu premistunnanu 
Thai - Chan rak khun (to male)
Thai - Phom rak khun (to female) 
Turkish - Seni Seviyorum
Ukrainian - Ya tebe kahayu
Urdu - mai aap say pyaar karta hoo 
Vietnamese - Anh ye^u em (to female) 
Vietnamese - Em ye^u anh (to male) 
Welsh - 'Rwy'n dy garu di 
Yiddish - Ikh hob dikh
Yoruba - Mo ni fe

Nov 23, 2012

Malaysia Gooners Terrace Alliance (MGTA) - Going Start To Crazy


I be proud to share with u guys some video from Malaysia Gooners Terrace Alliance (MGTA)



Some Arsenal's fan chant before NLD (Arsenal vs Tottenham)

Oh when the Spurs… Go marching down…
Oh when the Spurs Go marching down…
I wanna be.. in that number…
Oh when the Spurs go marching down.
Oh when the Spurs! (Oh when the Spurs)
Go marching down! (Go marching down)
Oh when the Spurs go marching down,
I wanna be a in that number,
Oh when the Spurs go marching down…


Mereka semua rakan-rakan saya, satu geng support ARSENAL di Malaysia...
Apa pandangan anda????
Semua club pun boleh begini, asalkan niat itu satu' BERSATU KITA TEGUH, BERCERAI KITA ROBOH'...
We are one Big Family...

AMS - ARSENAL MALAYSIAN SUPPORTERS....
'Tiada Yang Mustahil'

PEKERJAAN YANG TAK DIRANCANG

Salam Jumaat
Lama tak menjengah blog sendiri selepas kita dah dapat pekerjaan baru ni..
Dahulunya belajar bidang Seni Lukis & Seni Reka (Grafik & Media Digital), kini lain pula kerjayanya...
Bekerja sebagai Marketing Executive di salah sebuah syarikat e-Marketing di Puchong...
hahaha..orang kata sekarang ni memang susah nak cari kerja yg betol-betol kene dgn bidang yang kita belajar dolu-dolu...tapi takpe asalkan dapat timba pengalaman baru kan..lagi pun masa belajar pun ade gak kelas marketing & entrepreneurship dulu...belajar la gak side business sikit-sikit...so takde masalah

korang kalau nak cari kerja tu tak perlulah memilih sangat..memang la kene pilih betol-betol tapi jangan demand..tu je...selagi dia menepati syarat yang korang nak, korang try dulu,,tak rugi pape pun try,,kalau rase kerja da 2-3 bulan x sesuai ke, nak cari lain, carilah,,,make sure korang dah ade experience and rekod yang baik,,,jangan la sebab korang berhenti tu kerana masalah tingkah laku...memang la tak berbaloi kalau tukar keje pun

apa pun kerja baik-baik weh...jangan ada masalah disiplin,,,
ok geng...amik masa sekejap je update blog sementara keje masih belum menimbun...
heheh..bye..salam~~~

wanita dan kerjaya....tak mudah digugat..(gambar hiasan)


Oct 24, 2012

ARSENAL CHANTING - TOUR TO BARKATH


SALAM CIUM TANGAN~~SELAMAT SEJAHTERAiiiiinyaaa pun adoiii~~

Pada entry post yang lepas berkenaan TRIBUTE CAPTAIN JERRY, (klik link jika mahu baca entry yg lepas) aku ada mention pasal nak update continue event kan?? Janji akan ditepati dan inilah kisah penyambung malam bersama AMS CENTRAL...

Bermula di sebuah kedai terkemuka yang dikatakan 'port Legend'....mesti ahli AMS dari seluruh daerah dan negeri sering tertanya-tanya apakah port legend tersebut??...yg katanya korang kene lepak situ dulu, barulah legend...

OK kedai makan tu sebenarnya bertempat di Padang Jawa, Klang...menu utama adalah PECEL LELE, PECEL AYAM, BAKSO dan sebagainya...tapi kitorang yg selalu lepak situ panggil 'pecel lele' je....familiar sgt dah nama tu dgn geng2 ni..kedai makan ni kire saing-saing AYAM PENYET la...pemiliknya tentulah mbak indon sih~~


pecel lele yg menjadi bualan hangat di PADANG JAWA, KLANG


banyak story kat pecel tu..sebabnya geng2 AMS ni kalau lepas main futsal ke, bola ke, atau tak kira la apa pun aktiviti yg dorang lakukan, mesti lepas tu singgahnya di pecel lele.....memang port utama la tu...datang sana nak pekene EXTRAJOSS...minuman bertenaga yg kononnya bagi depa tenaga sgtlahhh...



extrajoss yg jadi ketagihan geng AMS selepas beraktiviti


nak dipendekkan cerita sebelum kami semua nak konvoi ke satu tempat ni, lepak la situ dulu...tunggu geng yang belum sampai...sambil tu gelak ketawa tak hengat dunia ni..ada je perkara yg disembangkan...bende sekecik-kecik perkara boleh jadi sebesar-besar cerita.....(imaginasi lebih sangat)....

kami nak perkenalkan topik utama perbualan yg sering sahaja diutarakan bila open table...kisah 'nenek superbike'....geng2 ni mmg suka and cinta betol dgn nenek ni..kesian nenek tu sering jadi bahan ujikaji dorang...uitt nasib baik kitorang ade snap gambar satu buat tontonan semua...

introducing nenek superbike...


tulah nenek superbike..belakang JERRY


comelkan????? HAHAHAHAHA......(nak tahu cerita lanjut, meh lepak port legend)

habis pasal lepaking at 'pecel lele'.....continue with MAIN TOPIC....entry ni berkenaan TOUR kami ke RESTORAN BARKATH (lupe lak nama area restoran tu, maaf)....tujuan tour ni sebab satunya kami together2 nak view match ARSENAL against NORWICH..kedua kami nak berarak chanting beramai-ramai (first try buat gitu)...ketiga gathering bersama ARSENAL MALAYSIA...port dorang selalu gath tengok bola kat situ...so kami AMS central ni beralih dari port biasa kat ISKANDARATES menuju lah ke BARKATH...

lebih dari 10-12 kereta (tak sempat nak kira) yg menyertai konvoi tu..jam 11mlm kitorang dah kene gerak sana, sbb nak elak jammed akibat PIALA MALAYSIA kelmarin...takot bersesak dgn penonton yg baru balik dari stadium shah alam...sempat merakamkan beberapa gambar ketika berhenti membuang hajat kecil di stesen minyak....





sampai sahaja di BARKATH, kami dgn teruja memulakan chanting yg diketuai oleh Mohd Shafiq Hassan Baseri diikuti oleh Bahari Bahrin serta Ikhwan Afendi...bersorak dengan penuh semangat sambil berarak di jalan raya sejauh 50meter (agaknya)....berdiri, duduk, macam-macam gaya chanting dipersembahkan....dah takde perasaan malu...watpe nak malu, kite bukan dtg wat rusuhan, kite dtg secara aman...kannnn~~~~~




dah sudah perarakan chanting (kahwin berarak pun tak semeriah itu la aku rasa), standby nak tengok game....macam tu lah perasaan bila kita sesama gathering beramai-ramai..mana yg ku x kenal selama ni baru lah tahu rupe camne...nama pun baru lah tahu, yg selama ni nama duk macam2 kat Facebook, ohh bile tengok live, laaa ini ke orangnya~~~itu lah untungnya bila dah berkumpul, tak kenal jadi kenal, tak cinta maka bercintalah kome...tak kenal maka tak cinta~~~~~~~kannn

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzz
zzzz
(tengah layan game..............ke tido?)






laaa rupenye game malam tu tak menyebelahi Arsenal...tak mengapalah, adat kalah menang dlm permainan..yg penting tujuan sebenar kite dah tercapai...mengeratkan silaturrahim.....berharap selepas ini, saya yg bernama IRMA A. WAHID aka DATIN heheh, dapatlah sesama join lagi ape pun event yg dijalankan kemudian...dan korang juga yang mungkin selama ni hanya sekadar membaca komen di facebook atau blog, melihat gambar2 yg dimuat naik dlm group, mungkin akan terpanggil dan teruja nak rasa sendiri bagaimana gathering bersama kami...

pasal jarak itu tidak membataskan sesiapa pun yg nak bersama kami...AMS bukan sahaja bergiat aktif di CENTRAL dan UTARA, malahan dari seluruh negeri juga sudah ditubuhkan group masing-masing...Insyaallah, satu masa nanti mana tahu admin-admin nak buat lawatan ke setiap negeri...satu cadangan ni~~~





huarghhhhhhhhhhh....dah penat menaip dan korang pun dah penat membaca...
sampai berjumpa nanti di lain event..pasti akan ada updating blog lepas ni dariku yg hanya bagaikan sekecil semut merah dalam AMS ni...=)))

(menaip sewaktu jam 2:30 pagi....gigih sengkang mata)

Oct 23, 2012

AMS - TRIBUTE FOR CAPTAIN

SALAM SATU MALAYSIA DAN SELAMAT SEJAHTERA....(mcm pembaca berita ASTRO ARENA)

Kali ni kitorang ada event baru....memang tiap minggu event nampak sama je - friendship match -  tapi itu pun dah bermakna sangat taw...this time kitorang celebrate to our captain Bola Sepak Team AMS ni...ENCIK MOHAMAD NORAZLEE MOHD RADZI a.k.a JERRY (tikus dalam kartun tom n jerry tu)...sebab celebration adalah nak raikan pemergian sementara beliau diatas tanggungjawab yg perlu dipikul...atas urusan kerja..bukan senang abam azlee nak tinggalkan bola sepak cenggitu je taw..

ape pun JERRY - semoga ape pun yg ko buat luar dari urusan AMS, kami semua doakan yang terbaik ok..kerja rerajin, dpt gaji belanja pecel lele kat geng LELE FC ok..=)

captain Jerry


orite go to main subject....perlawanan persahabatan antara AMS vs TAFC berlangsung di Kompleks Padang Setia Eco Park, Setia Alam...Alhamdulillah, kali ni ramai yang turun..malahan CIKGU SAINS dari BENTA, PAHANG pun turut mai kali ni...katanya nak merasai perasaan gathering bersama AMS Family..

buat cikgu SUSILA(panggilan baru) atau nama sebenar SILAWATI EILA (add facebook dia weh)...terima kasih kerana sudi datang mencemar duli katanya ke sini...saya rasa akak memang sgt seronok bile bersama kitorang kan~~dah jumpe jodoh dalam AMS lom?? sume ganteng2 cowoknya...eheh =)

Cikgu Eila & Jax kasanova bermesra-mesra


buat pengetahuan korang, tak pernah2 AMS mengalami kekalahan teruk...(maaf mention result sebenar) dibantai 6-0 kata kooooo...atas sbb padang yg becak (saja sedapkan hati korang) itu psal la susah naw nak perform..hihih...tapi bak kata manager ABANG DZUL AFENDI, itu bukan alasan untuk para pemain dan penyokong kecewa dan bersedih..malahan beliau berbangga dengan prestasi anak buahnya...hari ke hari, prestasi mereka meningkat malahan ade beberapa pemain AMS terpilih untuk bermain bersama ARSENAL MALAYSIA...bukan ke itu satu perkara yang baik sebab para pemain dipandang dan dipantau serta mungkin juga bakal digeruni oleh team bola yg lain...(nak try mai lah~~set la game satu dgn AMS,,kite sepak mula tengok) =p

pakcik manager DZUL AFENDI mengadu sakit kaki lepas kene parap dgn Faixyl


banyak perkara menarik yang berlaku pada hari SABTU (20 OKTOBER 2012) yang lalu..

satunya, macam biasalah sebelum ke padang kenelah konvoi beramai2...sementara tu tunggu kedua ibu bapa FIKRY RAHIM serta adik dan sepupunya datang ke ISKANDARATES...mereka merupakan family yg sangat teruja juga apabila menonton bola..sangat sweet kerana ibu bapanya datang untuk melihat anaknya bermain...(to mak NORLIDA YUSOF- ema puji mak ni, kasi lah credit sikit kat ema) hehehe

family Fikry Rahim


kemudian, sampai je disana seperti biasa mereka harus buat warm up sebelum bermain..jejak je kaki turun dari kereta, aku ternampak sekumpulan AWANG HITAM berpakaian jersi hijau disebelah padang sana..ku pikirkan mereka nak lawan dgn AMS..yelah sbb sume sama je dengan rupa FADLI SYAHRIZUL (our legend)...ingat aku, fad la set game dgn kawan-kawan dia tu...HHAHAHAHAHAHA (maaf fad..aku syg ko) kikikiki

The Legend of Fad

kawan-kawan FAD...the song sing a song~~


cuaca tak menyebelahi kita la..mendung plak..tapi mungkin ade hikmah sebab turunnya hujan tu tuk 'mandikan' korang selepas kene telur kot...UPACARA TELOR GRED AAA SEDUNIA pun berlangsung selepas abes game..sume pemain kene balingan tepung dan telur (cengkerang keras)...seronok sgt sbb itulah moment sempoi yg ade tanpa memikirkan hati dan perasaan masing2..main baling je telur ikut dan & suka hati je...


kami yang duk tepi padang duk sokong pun kene tempias telur-telur itu....kesian adik ku sayang si EKIN ZAINAL kene simbahan air 100 plus..sume tu gara2 si legend FAD yg xde hati perut serta usus buat demikian..

ade lak yg memadu asmara tepi padang..siap amek gambar 'family potrait' katanya...ish..ish..ish...kesian kat IKHWAN AFENDI sbb dia lah photographer official AMS ptg tu..sbb tu ah gambar dia satu tu je la duk ada~~snap sendiri~kiki


ehem..ehem2...syok sendiri nampak~~kiki



tak lupa juga kepada MIZAN NAMI (beday boy kite)...nampak telur je ha kat kepala..dah boleh buat MIZAN GORENG TEPUNG kot...sapa nak mkn xtaw~~


Mizan aka egg Boy (beday boy)


errrrrrrr...OK..aku da melalut panjang..mesti korang tak lalu nak baca dah..meh la aku sajikan dengan photo2 kenangan di perlawanan tersebut..selamat menonton

truly gooner..see the tatoo~~~ARSENAL FOREVER

fad, kau kenapa???

standby TELOR...tu yg belakang tu watpe??

abes 1st half

The Jemahs

sesi warm up

penyokong tegar AMS

Wan Syah & Papa Cool




kisah AMS tak habis disini sahaja..sebab aku bakal update GATHERING AT BARKATH after this~~~see ya

p/s: lepas baca ni janganlah ade yg terkecil hati sbb ade yg aku tak mention nama..mana nak ingat nama sorg2..thesis aku dulu pun aku malas nak wat panjang2 oitttt...

JUMPE LAGI~~~








Oct 3, 2012

RENTETAN PERJALANAN AMS CENTRAL TOUR 2012

Salam Satu Malaysia
Blog yang sudah bersawang kembali dibersihkan dgn cerita menarik penghujung bulan SEPTEMBER yang lalu....AMS CENTRAL TOUR 2012 adalah julung2 kali diadakan bagi kelab ARSENAL MALAYSIAN SUPPORTERS (AMS)...lokasi TRIP di BATU PAHAT, JOHOR.....bg peminat setia, tegar, cinta mati dgn team Arsenal, ini lah port baik kitorg sume gathering...kami bukan sahaja berkumpul sambil tengok bola, bercerita tentang bola, malahan kami juga ade team bola sendiri...bukan omong kosong yang hanya pandai ckp belakang dan x reti bermain tuh~~

ohhh...sah2 la bukan aku yang main bola tu...aku sbg one of the supporters je...yang main nye encik Boifie saya....as striker for the team AMS...aku join team ni (LIKE PAGE AMS di facebook) pun after encik Boifie join...mula2 dia paksa...hahaha..lama2 bila dah kenal, berdepan, bersua muka dgn ahli2nya yg senget dan giler2, actually nice gak~~~bestt wooo~~syiokk maa~~the best coach ever, En.Dzul Affendi... SEMPOI punyaaaa~~~(credit kat saya sbb puji coach)

family bahagia coach
















Hari PERTAMA (29 SEPTEMBER 2012)

Masing2 da standby kat Iskandar Nasi Kandar sek7...bagi budak2 Arsenal yg selalu tgok bola kat situ, mereka gelarkan ISKANDARATES gituuuu....tunggu bas, tunggu bebudak lain sampai, tunggu coach yg juge sampai kemudian, dalam kul10.30 pagi baru bas bergerak....dalam bas memang xde nye senyap..sepanjang jalan sembang, gelak sampai pipi naik tegang..maklumlah dorg2 ni ade bakat nak jadi MAHARAJA LAWAK agaknya...


Pose sejenak di perhentian mana tah..aku lupe
















this is one of our picture yg nmpk mcm ala2 retissssss kan~~~HAHAHAHA..katanya....AMS TOUR 2012..gitu la, mcm nak g jumpe peminat ala2 ABP TOUR...kannn....pantang nampak camera, pose tah macam ne gaya la ditonjolkan...sampai ade certain thing yg 'menonjol' (perut)..kih3...dalam pukul 2 cenggitu, sampai la kami ke BIZ HOTEL kat Bandar Batu Pahat...check in bilik, then pukul 4 ptg kami kene siap2 sbb nak merayau2 sekitar BP Mall....kalau xde nye trip ni, tak lah aku sampai ke mall ni...not bad la kan~~

Formal Pose

Free Pose































kat sana ade yg main bowling, snooker...yang tak main pun ade...cthnye cam aku..hahah...saje jalan dating kt tmpt org..hahahah......ade peluang kan, jalan la~~then malam tu kan ade match antara Chelsea vs Arsenal...kitorg tgok kat D'KASTURI CAFE....kami disambut dgn team AJS (ARSENAL JOHOREAN SUPPORTERS)....terasa seperti VVIP lak bile disambut gitu....thanx org2 Johor....=))

view match...see..kami sgt lah open minded..blh tgok sebelah2
je dgn team lawan..pedehal

bergambar kenangan dgn semua members yg ade..AMS & AJS
































walaupun game malam tu Arsenal kalah...namun bg peminat2 Arsenal, dorg tak berpaling tadah eaaaa....sokong tetap sokong...ape pun bagi dorg, Arsenal tetap dihati...after that, balik hotel, kasi tidolahhh..esok player2 ni nak kene bangun awai...ade FRIENDLY GAME pulak dgn AJS...malam tu masing2 dah berangan je nak golkan bola sdri2..entah2 mimpi pun psal bola jgak agknye~~so xdelah mimpi basah..opssss...hahahahah



Hari KEDUA (30 SEPTEMBER 2012)

Hari yang ditunggu dah tiba...selama ni duk menghitung hari bila lah hari ni akan dtg sbb masing2 da gatai tapak kaki nak sepak bola, lawan dgn team AJS...team AJS baru shj ditubuhkan, baru setahun...maka dgn itu, mereka adakan perlawanan persahabatan ni..tujuan nak eratkan silaturrahim..gituuuu...di samping itu,,,,ahhh pikir la sendiri..manalah aku tahu tujuan diadakan apa..bukan aku yg wat PROPOSAL..hiihi



























pelbagai aksi dapat dirakam oleh saya dan partnerhip saya..EKIN ZAINAL..salah sorg gooneritas yg tegar juga dgn Arsenal...kehulur kehilir la duk snap gambar, rakaam video....kalau tak wat gitu, marah lak abang2 bola tu sbb tak dapat nak perform baik nnti..hahaha...setelah 120 minit perlawanan, AMS telah menang dgn 4-1...siapa yg golkan???? ohh tidak perlu lah aku nak mention ni dlm ni, kang ade yang kembang bontot... encik STRIKER ade sumbang 2 gol....yg lain tu sorg konon mcm SAFEE SALI, sorg konon bajet ARTETA dgn nama belakang fb begitu...(tak maw mention nama hangpa sume).....

nilah partnership aku...























lepas setel game....balik hotel, kemas2, mandi2, lawa2...time to check out....kau nak duk bape lama kat situ...balik la...singgah makan sat kat mana tah, pekena nasi beriani BP..terbaikkkkk..sodap habaq hang~~..org dah lapar kan, perut dah kruk krik, mmg la sedap je....

















lepas makan singgah AYER HITAM...shopping katanyaa...yg bekeluarga mmg la shopping itu WAJIB...gasak la bini coach ke, anaknye nak beli pape encik coach kene la beli...aku pun ape kurangnya, POW le duit encik Boifie...ahhh tak kire nak gak!!!! dah puas shopping, kul 5 bas gerak balik...sampai ke malam, jam 9 camtu sampai la SHAH ALAM....

satu perjalanan yang menarik dan menyeronokkan....umpama satu keluarga baru bagi aku...kalau selama ni tak pernah kenal langsung dgn dorg, skrg dorg la kawan baru aku...tak salah ramai kawan jangan ramai skandall~~~~sekian~~

jumpa lagi di trip yang akan datang..katanya nak g PENANG...aku, WAJIB encik Boifie bawak..tak bawak aku ngamuk...hahahahahah

encik Boifie a.k.a my Lovely Strike

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...