FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Feb 5, 2012

599 become 600 followers - 1 more


~~~salam satu malaysia~~~
taknak cakap pasal pape
sebabnye aku sendiri pun agak lama menyepi dlm dunia blogger ni
busy la u ollsss...now tgh semester break, adelah chance tuk hupdate
tu pun merapu tawww...
blog aku xde lah blog cm blogger2 yg femes tu, paparkan info panas ke, gosip sgt ke,..
more story psal aku je pun
tapi nak tak nak follower pun ramai gak la...(boleh tahan) ...hihi

cume bile tengok no 599...x best la plak sbb tak genap..hahaha
ape kata korang tlong genapkan nombor kat atas tu~~`
mgkin dapat durian runtuh ke???
kannnnnn

4 comments:

DeeJayHan-Blog said...

Tulisan sobat

Firdaus® said...

ala...nak tolong genapkan tapi jadi yg ke 601 plop..isk33..hehehehe..salam 1 uitm..

do follow my blog juga ye.. =)

PENCERITAANNYA TERHADAP DIRINYA said...

Amboii emaaa.....hahha..jgn lpe fllow ak...

PENCERITAANNYA TERHADAP DIRINYA said...

haha...byk tu...btw wei jum jd one of fllwer ak pat...ak dh fllow ko..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...