FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Feb 5, 2012

Ape kartun kesukaan kamu?





Pernah tengok kartun2 ni masa korang kecik2 kan???
samalah dengan aku....yg aq list kan tu sume favourite kartun aq masa zaman aku hingusan dulu
tapi sekarang???

aku masih tengok kartun ni
kebetulan en Boyfie aku sukekan game, komik, kartun
dan ade gak kegemaran yg sama dgnnya
maka dia pun membeli DVD SLAMDUNK 1-101 episode

dengan seronoknye aku pinjam dan buat harta sendiri...
tengok smpi lebam
yelah dlu masa budak2 mana tgok tiap episode pun
ade miss yelah nak wat keje sekolah la konon
so xde masa..da besar ni...tengok la balik..

so pasni nak layan sailormoon..kartun yg paling aku suke tiru gaya dia..HAHAHA
and NINJABOY tu..tu lawak...hahah

p/s: kartun apa kesukaan korang???? sila la share~~~

4 comments:

AiDa SyaFiQa said...

ninjaboy tu best :)
hahaha...tapi citer cetective conan lagi best! sekarang pun layan lagi.. :P

Kuronofu91 said...

naruto !!!!!

ara rara said...

tuulaaa (: haahah. best ouh cerita kartun dulu. dlu (:

DeeJayHan-Blog said...

Kunjungan Disini Comment back n visit back .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...