FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Sep 8, 2011

MINAT SAMA TU ELOK KER?


Kami berlainan jantina
Umur pun lain...i mude 2 tahun..dia TUA dah la dari aq 2 tahun (kire sendiri)
Rupe pun lain (tapi kadang2 je ade org kata sama)
Perangai lain (kadang2 je sama sebab DEGIL)
tapi kami ada minat yang sama
tu ha cam kat atas tuh
berposing bagai nak rak
lagi pulak, kami ni belajar dalam aliran yang sama
GRAFIK
minat woooo
HAHAHAHAH

ape lak minat korang yg sama dengan si jantung hati??
kabor lew sikit~~~~

11 comments:

Adylia Qarissa said...

hahaaa..kami meminati antara sama sama lain :)

Irma A.Wahid said...

Adylia Qarissa:

pun betol jugak kan~~~heheheh

Gadis Misteri said...

kami lak sesame fine art. haha..

Irma A.Wahid said...

Gadis Misteri:

selalunye camtulah...kapel sesama kos~

Suhaili Othman said...

sama pendek :p HAHAHA

Irma A.Wahid said...

suhaili othman:

heheheh....yeke? kih2~~

Gadis Misteri said...

irma x sama umur ngan dia. jd sekelas ke atau senior junior?

Irma A.Wahid said...

Gadis Misteri:

hehehe...dia senior kite time diploma lagi kat melaka....now kt shah alam pun still senior lah~~~~

Gadis Misteri said...

oo.. irma dr utim mlaka? sama laa.. x pasan lak sblm ni. hehe..

Irma A.Wahid said...

gadis misteri:

aiyo amna~~~x kenal lagi ka?? hehehehe...kite lama pasan awk tu dak melaka~~~

Gadis Misteri said...

hehe.. sori~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...