FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Apr 3, 2011

IMSOMNIA!!! yess im part of it

THANX for the disease coz make me part of 'em...
huh....suruh tido taknak...ni pun berjaga sebab asignment dari zaman nenek moyang tak siap lagi
cane gaya??

Last minute works sometimes more appreciates...kah2...
muke da sangap nak tido tapi mata tak membenarkan
dalam pada taip2 tuk report aq taip2 jugak tuk update blog..
such a good girl babe~~~

my eyes had lovely eyeback...very cute of me..huahuahua
touch up sikit if nak nmpk fresh balik...
arghhh..cepat abes sem dowh...
tak larat dah ni....

muke boring depan lappy....damn 






12 comments:

MiSzy DiaN said...

ahahaha..
mata tu nda lama lagi bengkak laa..
insomnia kaa??
hehehe..
sepp~~
kita sama :)

Irma A.Wahid said...

hahahah...ko tahap imsomnia ape weh? level tgi ke lower g? aq tgh2~~

Nur Aju said...

muka mmg nk mtk owg dodoi..hahaha..meh2
;PP

Irma A.Wahid said...

jua: hahahahahah....sape nak dodoi kan? BF xde sini~~~

soleheen_D said...

sy slaLu meng"insomnia" diri...xD

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

sumpah cantik tanpa makeup :)

Irma A.Wahid said...

soleheen: hahahahaha....sengaja meng'imsomnia' yeee

Irma A.Wahid said...

syafiqah : uishhh..tamo puji lebih2 wooo

MiSzy DiaN said...

irma..
dlu aku lg teruk sgt..
pagi camtu baru aku blh tido taw..
skrg nie dah berkurang dah.. hehehe..
dah retired pn.. hua3..

Irma A.Wahid said...

aq x la obvious sgt...ade time2 je wehhh..

MiSzy DiaN said...

ahahaa..
ok laa kalu mcm tu..
aku insomnia pn kalu nk dekat time exam n aftr exam.. sb terbesa tido lewat... cittt!! nasib skrg dah okei.. :)

Irma A.Wahid said...

ahh tu bese ar...
tpi skrg pun aq xde lah imsomnia sgt,,kengkadang je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...