FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 3, 2011

TAHNIAH!!! PENGIKUT YANG KE 400

hahahaha..
opsss ade ke saya gelak dlu
assalamualaikum....

hari ni saje entri saya duk post psal nak cukupkan follower ke 400
dari 383 trus lonjak ke 400
tu sume berkat rajin blogging dgn jalan2 kat group2 fb blogger

lagipun saya da lama x blogging ni
sebok kerje la katakan
hehehe

by de way, nak say thx pada u oll sume sbb sudi follow taw~~
baru lah semangat camni..
hehe

Tahniah!!!!!
awak pemanngil yang ke 400..hahahaha
da mcm HOT FM kurase...

ni ade award yg x seberapa tuk awak lah ye..
amek la klu nak..copy je la ek

17 comments:

nurafifaabdulhalim said...

hehehe , thank you so much irma ! terharu sangat ! hehehehe ;DDD

Irma A.Wahid said...

hahahaha,...same2 fifa~~~~

tya said...

dah pernah dpt . yaayy :D haha

zOeY zAu YaH said...

tahniah2..dah glamer lah tu hihi

nurzakiahothman said...

dah 400 kot follower dye :)

nur said...

Yang ke 402 ni takde entry khas ke?.. Hehe

iekasub said...

wahhh..tahniah2! :))

Irma A.Wahid said...

tya: tu tanda awak lagi femes la dri saye..heheh

Irma A.Wahid said...

zOeY zAu YaH: tapi tetap x boleh tandingi dia~~hehehe

Irma A.Wahid said...

cikkiya: hhhaaa kann~~~so anda bile lagi?? hehehe

Irma A.Wahid said...

nur: hohoho...awk nak gak?? oh mesti boleh sje~~hehehe..

Irma A.Wahid said...

iekasub: hihihihi...toche sai~~

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tahniah juga pada tuan punya blog kerana berjaya meraih follower ke 400.. :D

zOeY zAu YaH said...

eh mane adeee...

Irma A.Wahid said...

lekit: thx~~~hehehe

Irma A.Wahid said...

zoey: eh betol maaa~~~

iPai said...

tahniah2 ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...