FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Mar 30, 2011

nak join BLOGLIST IRMA A. WAHID!!!!

hai korang~~~
dengan tertiba (ape ayat aq nih) aq nak wat satu segmen yg bolehkan saya IRMA A. WAHID
tuk berjalan2 ke blog anda..

oleh itu, saya dgn senang hati nak bukak satu segmen
BLOGLIST IRMA A. WAHID


ok..syarat2nya macam ni

1. korang amek banner kt atas ni, letak kt blog korang..

2. buat satu entri " NAK JOIN BLOGLIST IRMA A. WAHID".

3. pastu tinggalkan URL blog anda ke dalam komen entri ni ok...

senang je kan..so pasni saya akan listkan kesemua link blog anda tuk pengetahuan org ramai dan kesenangan saya jugak tuk terjah blog anda...


p/s: saya tahu blog saya x popular tpi saya nak cuba je nasib kot2 ade yg still ikut blog saya nih~~ =))

15 comments:

hairie said...

http://irm4blues.blogspot.com/2011/03/nak-join-bloglist-irma-wahid.html

okay! dah join...hehehe TQ

soleheen_D said...

http://alwaysbelikethat.blogspot.com/2011/03/nak-join-bloglist-irma-wahid.html

kak~sy nak join!..hehe

soleheen_D said...

http://alwaysbelikethat.blogspot.com/2011/03/nak-join-bloglist-irma-wahid.html

kak~sy nak join!..hehe

Shaizhar said...

saya turut serta

id follower : shaizhar

link :

http://shaizhar.blogspot.com/2011/03/nak-join-bloglist-irma-wahid.html

CikHanis said...

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/03/nak-join-bloglist-irma-wahid.html

Luqaz said...

http://luqaz.blogspot.com/2011/03/nak-join-bloglist-irma-wahid.html

saya join! :)

Suraya said...

http://surayaartis.blogspot.com/2011/03/nak-join-bloglist-irma-wahid.html

Chekgu Azrine said...

chekgu azrine join

http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/03/nak-join-bloglist-irma-wahid.html

mamasita said...

hi I join..

http://duniamamasita.blogspot.com/2011/03/nak-join-bloglist-irma-wahid.html

LoLLa AdeLLa said...

http://sayegadespink.blogspot.com/2011/03/nak-join-bloglist-irma-wahid.html

MiSzy DiaN said...

aku nak join secara free boleh kaa?? ahahaha mls nak buat entry so kiranya aku nk tuka link dgn ko jak laa sb aku dah lama letak ko dlm bloglist aku.. eheehe

Irma A.Wahid said...

dian: ko kene gak letak link ko..x dulik..hahaha...

cyAh pUnyErrr said...

kmi pon na join gak...
=)))

http://aqua93cyah.blogspot.com/2011/03/nak-join-bloglist-irma-wahid.html

cyAh pUnyErrr said...

nk join...

http://aqua93cyah.blogspot.com/2011/03/nak-join-bloglist-irma-wahid.html

cyAh pUnyErrr said...

http://aqua93cyah.blogspot.com/2011/03/nak-join-bloglist-irma-wahid.html


join3 =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...