FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 28, 2011

BAGI IDEA NAK PAKAI APE, PLEASE!!!

salam satu malaysia

ni ha aq tgh confius nak wat pilihan pakaian tuk dinner course aq awal bulan mac nanti....tema PROM SUITE...so x kesah ape pun pakaian jnji nmpk grand..so sape yg pakar dalam berfashion tu please tolong la mak ni ha~~~~heheheheh

ape yg patot aq pakai nanti...dress ke?? jubah ala2 arab ke?? tapi NO short skirt or pakaian yg menjolok mata ea..ni dinner course grafik...under uitm maa..so x blh la sexy sgt..sedap mata memandang ley ahh...hehehe...tolong taw gtaw ape perlu dipakai..kot dgn bantuan korg aq blh dpt idea ke...thank you~~~

21 comments:

d_LA said...

slm singgah dr SB...merah hitam nmpk grand kot..

ADfeez said...

pilih la nk jadi apa kt mlm prom tu nnti.. then tau la nk jadi apa...
hehe.. kalo x malu crik geng tuk dressup sama...:P

Irma A.Wahid said...

dla:: mmg nmpk chantek tu..tpi da lari tema dgn bf i...dy da kemeja kaler putih + coklat cair...so our theme coklat putih la...so nk taw cri bju yg jnis cmne ni skrg...blh bntu?? huhu

adfeez:: nk jadi bidadari, boleh??? hehehehe

farasakura said...

dress la cantik :)
cari mcm dress yang simple tp just nice kt bdn XD

then padankan dengan aksesori yang sesuai cam bangle and necklace :)

aleen aiden said...

ala2 arab pon nice jugak.hu3

man yusoef said...

pakai masquerade mask..haha..msti stylo gile

zmanja said...

salam blogger....

harap irma nampak cun msa dinner nanti...

Irma A.Wahid said...

farasakura: ade terpikir jugak nk pakai dress putih~~~wahh da nmpk bidadarinya kat ctu..(putih je suci)hahahaha

aleen: kan~~~cam best je kan~~

man: masquerade?? dari diploma lagi tema nk masquerade je..hhehehe..but nice cdgn tuh

zmanja: mestilah kite nak kelihatan cun kan..hehehe..thanx~~

Nurul Faezah said...

Klo mlm2 pkai la wrna yg menyala2 sket..^^,

Irma A.Wahid said...

menyala??? hmm..betul jugak tuh...tpi klu da pilih coklat tuk kale tuh cne lak ea?? hehehehe

CikBulat said...

baju kurung.. hahaha !!

Irma A.Wahid said...

cik bulat: lagi afdal ye x??~~hehe..da terpikir nak beli je satu sut jubah kaler putih~~~~huhuuh

Zabarnursila Zakaria said...

pakai dress la... hitam look elegant.. swoh pif pakai kemeja putih, tie n blazer or kot hitam...

tya said...

swimming suit!haha .

Irma A.Wahid said...

zaba: wow!!! best2...selain hitam ba?? aq nk pilih putih~~pe ko ase?

tya:: main2 eh....hah klu irma pakai swimming suit mmg mata tertonjol kt irma je lah...hahahaha

tya said...

hahaha . biar kan . bagi mereke bute . haha .

Irma A.Wahid said...

tya: hahahahaha.....sonok dowg la klu cmtu..pastu irma kene hambat la dgn bf irma..mkn hati dy nnti~~kah33

Zabarnursila Zakaria said...

kalo ko pakai putih, xsesuai ma... tu org kawen blh la... xpon ko pakai kaler lain, mcm biru ke... p kena fit ngan ur body la... then ur dress mest same with kemeja fik la color dia... so, baru la sedondon

Irma A.Wahid said...

fik pkai kaler putih n kolar coklat maa~~~aq pkir putih tu xde lah putih sgt..contoh dress tu putih n aq cover dgn jaket coklat ke...or tudung coklat..so ade match nye disitu...tulah aq pun tgh pning ni..nk kene usha baju lu.. xpun suh fik pakai sut kot jugak kan...dress pun nk tgok gak dlu cne...arghh stress,,nasib baik dinner awal bulan 3..ade sebulan nak usha bju

Zabarnursila Zakaria said...

mmg la fik kena pakai sut kot.. kamu ni pon... ko putih la ma... kalo ko pakai baju outih macam hambar je aq rasa...

Irma A.Wahid said...

ye x ye jugak kan...akan ku cri kaler terang....hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...