FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jun 3, 2010

hati yang tersangat lah gembira~~

Firstly, just nak wish HAPPY ANNIVERSARY 1 year 5 months to my beloved husband FIKRY AB RAHIM,,,thanx for everything that you've done for me....loving me, caring me, etc...sgtlah happy jugak sbb da bbrp ari dia kt uma aku...dtg sini sbb ade keje & tumpang tdo...sepanjang hari-hari tu, bahagia giler, happy nk mampus,,,hahahaha....yelah dpt spend time dgn yg tersyg, manusia mana x gembira ye dak?~~Pagi ni dia da balik kajang, rumah dialah...sediy je aq tgok rupe dia...ssh tol nk lpas dia pegi,,,padahal blh jumpe g tu...tapi dgn berat hati, aq lepaskan tgn dia pelan-pelan & biarkan dia pegi, makin lama makin jauh dari aq.... 



semalam KENANGAN PALING INDAH aq alami & kenang sampai bila-bila...u know what?? aq & dia solat Maghrib berjemaah, berdua sahaja....ya allah sgt terharu ok...x pernah taw aq solat jemaah dgn lelaki yg bergelar kekasih hati...tiba-tiba semalam dia ajak & aq dgn muka tercengang dgn segera amek wuduk.....Subhanallah, tuhan  je yg tahu perasaan aq...dia ckp nak practise bila da berumah tangga nanti..ALHAMDULILLAH, insyaallah, moga2 jodoh tu ada...=)) terharu sgt~~~waaa


5 comments:

Nurul Aida Abdul Rahman said...

kamu sangat gedik k..hahaha..

Irma A.Wahid said...

HAAHAHA...gedik kearah kebaikan xpe..huhuhuh

Mahkota Akasera said...

huhu~~
kawen la cepat2
ko da miang sgt
kene mandi nie
keh3

Mahkota Akasera said...

hehe...ko da miang sgt nie
kene mandi nie keh3
pasto kawen cepat2
gempaq kowt...werk!!!!

Irma A.Wahid said...

hehehe...well~~~nti aq kawen aq jmput ko k~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...