FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 12, 2011

Contest ONLY ONE

Aku kene tag lagi dgn BLOGGER BOY aka KALED DIDI
Contest dy berkisar tentang fashion by REZA klik sini>>>
HANYA letak gambar korang yang ala2 model then explain sikit tntg fashion korang tu 
so REZA i taruhkan gmbr yg ni...(memandangkan tgok peserta letak bbrp keping gmbr so i nak jgak)



hahahah...(gelak lagi) 
gambar yg atas mmg sengaja posing bila member suh 'weh posing sikit'
gmbr yg bawah lak mmg jadi model member tuk advertising projek dy
so sebenarnya saya ni mmg la bukan kaki fashion sgt...tgok, pakaian saya pun simple je...
x reti la nak melawa lebih2 (cam org kt lua sana)
ape yg nmpk cntik, saya pakai...jnji x menjolok mata..insyaallah~~
saya pilih dua gmbr ni sbb warna dlm gmbr nmpk cerah (mmg edit sikit tpi gmbr original mmg dah lawa)
hahaha...ye2 je ek~~
ok2 nk tag member yg suke bergaya & layak jadi model asenye



16 comments:

E.d.Y said...

cantik gambar...good luck yer

Qarl said...

thanks tagged

haha

qarl ni xde la fashionable pun

tgkla if ada gmbr qarl join

mr.syazwan said...

GUD LUCK

=_=

Irma A.Wahid said...

e.d.y: thanx yow~~

Qarl: xpe2...saye pun x la berfashion sgt no~~~

syazwan: thanx syaz~~~

THE LEKAT LEKIT STORY said...

baring2 atas rumput risko tungau hinggap kat pusat.. kekekeke just joke but nice pic.. i loikeee

Liquid said...

phewitt... eheh

Irma A.Wahid said...

lekat lekit: tungau??? aww jgn~~~

liquid: ape dy nih~~~heheh

Mr. Swift said...

Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Heyy btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! Sempat lagi kan? :)

Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

BuLat i2 CirCLE said...

patut ltk yg bwh skli je..comel dh 2..hehe

MIMIE AIZA said...

thanx 4 da tag :)

Irma A.Wahid said...

mr.swift: hohoh...hye..thanx sggah n drop ur comment here~~happy blogging to you too~~n folo u back~~=))

bulat i2 circle: hehehe..nak letak dua jgak~~

mimie: same2 ~~

Hanim Mahali said...

nice pose...

BuLat i2 CirCLE said...

ble last contz neh??

ara said...

all the best sis.
=]

Irma A.Wahid said...

thanx ara~~

ONLY ONE said...

tq sbb join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...