FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 8, 2011

~~Disini segalanya bermula~~

kenapa itu yg aq kemukakan??
sebab di sini la segala kisah kami bermula


dari seorang junior (aku) yg berkenalan dgn seorang senior (dia) sewaktu event sukan grafik kitorg kt uitm melaka 3 tahun yg lalu, telah terjadilah hubungan yg telah di bina selama 2 tahun ini...tgokla bagaimana dia nak usha awek kt depan dia..kemain dekat g dtg...padahal time ni aq perasan dia da mula pndg2 aq..dan aq bgtu juga,,,haahahah,,,gatai ko ni irma!!

p/s: cane lak cara korg nk tackle org yg korg suke??
mesti plbagai cara kn...styleee

10 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

eh eh, kenangan anda diushaaa? hehe...mestii terimbau smpai ke detik ni..;)

nurzakiahothman said...

BEST story love korgg.!!
pkai sama kuning plak 2.~

y-A-n-A said...

2 tahun?? lama.. lama.. moge bkekalan.. :))

Irma A.Wahid said...

fifiey: smpi skrg x blh lupe yg~~

zaza: kebetulan satu rumah sukan yg~~hehehe

y-a-n-a: lama dan sgt bnyk dugaan kene tempuhi

iRa~" said...

wahhh..irma cerita laa..heee

Irma A.Wahid said...

nak cerita pe ira?? nk irma mula dri mane ni? heheheh

faz said...

gedik sgt dua dua ni.
nyampah aku.
hehehehe. *tetibe*
:))

Irma A.Wahid said...

hahahaha...kak faz ape ni nyampah2 ni...kih3

ara said...

hehe..
gatai naaa.
=p

Irma A.Wahid said...

ara: eh tak2...dy je gatai...saye x...kih3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...