FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Sep 15, 2011

HAPPY BIRTHDAY TO ME =)))) =((((




15 SEPTEMBER 2011 genap umur ku yang ke tet~~~~~~~~errrr
nak tawu ker?????
ok..boleh lah tahuuuu
lagi pun i bukan artis nak rahsia umur ye dak

yang ke 22 TAHUN!!!!
tua ke????
oh tak lagi...muda remaja dan belia..hik3~~
emmmm....HADIAH????
korang nak bagi ke?????

p/s: bagi hadiah mahal2 ok..hahaha..demand memang nak kene cepuk la aku ni kang...hahahah

6 comments:

Reflisia said...

Happy birthday =)

Adylia Qarissa said...

dkna nak tau...dapat hadiah per dari yang tersayang?? hihihiiiiiiii

call me cat said...

happy birthday sweet.. moga panjang umur dan dimurahkan rezeki =)

sueMUNCET said...

hye..
suemuncet .buat contest lagi..
sila join kalau berminat..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/09/contest-bergaya-dengan-baju-rayaku-dari.html

Gadis Misteri said...

hepi bday~
hadiah senyuman :)

MEDIHA OMAR said...

Happy belated birthday!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...