FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Mar 21, 2011

adoiii MAAF la kawan2 !~~~

lama sudah aq x update blog ni....
mesti follower aq pun da x nk tgok blog aq..huk2..(mood sediy)


awok ni ha bz sgt dgn event itu event ini..
ini pun bru je setel handle satu event persatuan grafik uitm kitorg..
success sudah..ALHAMDULILLAH..


takpe2..lepas ni aq akan meluangkan masa tuk blog plak..
jgan x follow g sudah la ye~~


maaf kawan2 mana yg da tag tuk contest atau GA tu, den x dpt nak join..
jgn mara ye~~~=)


muah3~~~

2 comments:

MiSzy DiaN said...

woOOOot2..
drop comment here..
baru nak update gak.. hehehe..

:)

tya said...

kerinduan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...