FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Mar 30, 2011

umur tak menghalang minat kan???

minna..minna..kanna ou teku reou..
fushigina poket te kanna u tekulelu..

ann..ann..totemodaesuki..
DORAEMON
aiyakkk..macam permulaan citer DORAEMON kt tv lak..hahahah


sapa kata umur cam aq, jantina cam aq, x boleh ade minat kumpul bahan bacaan???
x sape kata salahkan??
lebih2 lagi dlm minat mengumpul komik keluaran GEMPAK ....
haaa...selalu dah tgok org suke anime, tpi kadang2 tgok gak jenis anime tuh..
and now, aq nak kumpul komik yg kirenye budak tadika pun suke tgok kartun dia kt tv...
tetibe umur aq yg 22 thun ni (xde rahsia) jadik 2 thun..hahaha

komik pe yg aq kumpul??
tarrrraaaa.....
hahaha...inilah komiknye~~~ tetiba rasa muda dri umur yg sebenar..kih3...bru kumpul sampai 5 keluaran...nak kumpul smpi habes la woii..kah3..

klu korg nk tawu, kt meja belajar aq kt hostel la kan, berderet komik...mungkin x sebanyak korang yg mmg da kumpul dri dulu..tpi buat beginner cm aq,,,cukuplah tuh...hahaha


p/s: bf aq yg berumur 24 tahun kumpul DRAGON BALL smpi habes...so turn aq lak kumpul DORAEMON...kami nak kumpul bnyk2 bhn bacaan x kesah tntg pe shj...so bile da kawen nnti, kitorg blh adekan satu ruang membaca dalam rumah idaman kitorg..hahahaha..BERANGAN LAGI

6 comments:

ADfeez said...

komik2 nie sume aD da jual da.. hahahaa.. dlu2 ada la conan la dragon ball la.. ekekek ;P

Irma A.Wahid said...

klu awak da jual, saya lak tukang beli n kumpul balik..hahahaha

MiSzy DiaN said...

weyhh kazen aku kumpl komik doraemon ngn shinchan..
p rumah dia jak, mesti cari benda ni tapi skrg dah teda.. adik aku plak kumpl buku naruto.. ahahahaha mama aku pn support dia skali, every day belikan dia komik naruto..


ni komik doraemon ni zaman aku skolah rendah jak ada.. ahahahaa

Irma A.Wahid said...

hahahahahha..aq kumpul tuk anak aq nnti..hahah..nnti x yah bli g dah...huhuhuhu

Mr Strider said...

Fulamak...orang yang leh kumpul macam nie nyer koleksi memang konsisten..kalo aku elakkan baru 10-15 buku da hilang ntah kemana..hehe

Regards,
-Strider-

Irma A.Wahid said...

mr strider::

hahahaha....tgh nak try tuk jdi yg konsisten la nih....dulu x mnt pun..skrg umo da tua2 lak bru sebok nak kmpul..kmpul lak komik kanak2 lak tuh..hahahaah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...