FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jun 8, 2012

ARTIS BERCERAI LAGI??

Haishhh..nape kahwen asyik bercerai je ni??
buat grand2 panggil press bagai tapi time bercerai siap announce gak kat TV..grand la jgak kann

hahaha...tapi nak wat cane...takde jodoh depa..
korang nak tawu artis mana yg bercerai lagi ni??

ni haaaaa gambar yg sempat di snap

retisssssssssss sangat!!!
















retisssssss la ni..retis yg sedang meningkat naik...
HAHAHAHAHAHAHA
tertipu korang~~~~~~~~~~

cerita dorang nak dah tersebar dekat setiap laman sesawang gosip artis seperti Oh Bulan, Roti Kaya, Beautiful Nara...HAHAHAHAH...
ehhh..takde ea????
tipu jela tuuuuuuuuuuuu

ni kerja kawan aku lah ni...
tetibe ade gambar camni..snap candid
pastu plak boleh dia upload kt FB dan suruh org terangkan situasi ape senanye ni

MACAM PASANGAN LEPAS KELUAR DARI COURT MAHKAMAH LA...
hahahha..bukan court mammort...
haaa..jgn salah anggap...lelaki ni classmate aku..ZAKI namanya~~~hehe

bukan pakwe~~~kih3


kBhai u olss

3 comments:

Lynn Damya said...

hahaha mmg keluar beautiful nara sgt!!haha

ADfeez said...

oh retis sgt.. nk saaenn di dada buley?

Irma A.Wahid said...

ADfeez:

hahaha..meh2..sign sikit~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...