FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jun 3, 2012

Tahun Depan Kahwin

pak pak gebung gebung
haaa..haaa..dah dengar kan bunyik tu
(konon la bunyik kompang dipalu)

rasanya seru pun dah sampai ni
kalau kahwin pun dah ade 2 org anak aku
ape kata kahwin je skrg???

calon dah ade haa..
tuu..kat header atas tu..
calon akulah...bercinta bagai nak rak tu
hahahaha..

aku ishtiharkan bila aku bakal tamatkan zaman bujang
..
....
.....
......
........
.........
............
...................
....................
..............
.......
.....
..

tahun depan2 tapi belum decide lagi tahun bila
sekian.....

1 comment:

Kak rose said...

dah ada calon..jangan tungu lama2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...