FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jul 27, 2012

FANS OF ARSENAL

Salam Ramadhan...

Bertemu kembali setelah saya lama tak menjengah blog sendiri...
Selepas saya habis menamatkan Ijazah saya beberapa minggu yang lepas, bermacam2 aktiviti yg saya lakukan dengan membazirnya..HAHAHAHAH

(ahhh..xyah nak formal sgt lah ayat aku tuh)

korang tawu (ok..gaya mak jemah sgt) lepas abes je belajo, rasa mcm dunia kosong je..hahaha...
tapi next week, aku dapat panggilan interview...kat SRI UTUSAN area bangi...
grafik designer..hoh...moga2 dapat la..

senanye bukan topik abes belajo yg aku nak share, tu INTRO je..kih3
topik sebenar pasal GO..GO..GO..ARSENAL..

haaaa..gigih aku pegi stadium dlm bulan2 pose ni..semata2 nak penuhi impian BF aku teman dia g tgok arsenal..nasib baik aku ni pun positive je kalau pasal bola ni...
takdelah mcm sesetengah wanita tu yg x suke bola....
merungut bila BF sdri suke giler bola....

kite ni sebagai isteri / teman wanita / kawan...ahh sokong je ape depa suke..tpi kene berpada-pada..hahahah
jgn smpi lupe pada tanggungjawab...

bersama sahabat baik dan si tercinta

mcm faham benor pasal bola

AIN SUHATI..nama gadis itu

peminat BOLA tegar sebelah kiri tuh..aku sambilan je...hahah



p/s: walaupun aku datang pakai baju ARSENAL, tapi dalam hati nurani tetap SOKONG HARIMAU MALAYA okeyyyyyyyyyyyyy..


ARSENAL itu JIWA, tapi HARIMAU MALAYA itu NYAWA....dipetik dari kata2 seorang teman kelab AMS (ARSENAL MALAYSIAN SUPPORTERS)...weeeeeeeee

2 comments:

lynndAmya said...

hahaha...awal2 dh sopan santun kenapa :p owh ye, kite kena positif dan sokong, haha

Adylia Qarissa said...

lama tak jengah sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...