FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Feb 15, 2011

header aq sume lambang MATA

dari mula aq wat blog ni, HEADER aq mesti menunjukkan mata....nak tengok header aq mula-mula dulu

header 1

pastu bila da bosan tukar lak style cmni

header 2

then finally baru buat tadi.....

header 3


kenapa sume tema mata yg aq ambil tuk header aq???
kerana kata orang 'dari mata turun ke hati'
so dgn harapan selepas anda bukak blog aq yg tak seberapa ni, teruslah suke dgn tatarias blog ni..huhi

lalalalalala.......

p/s: mata aq cantik tak??? hahahahahha


8 comments:

nurzakiahothman said...

ade tema sendiri..ok whatt..
i loike.

Irma A.Wahid said...

yeayy..tema mataku godaan mu...hahaha
so da dpt taw ukuran header tu?

azrinrahim said...

boleh lah..heheh

efa said...

waah2 cntik header like eheehe dari mata turun ke hati suka yg terbaru pnya header dan yg kedua tu =)

ara said...

manarik ouh
(:

Irma A.Wahid said...

azrin::: hahaha ...xnk ngaku la tuh~~

efa::: thanx sbb like~~~kih3

ara::: thx dear~~muah3

AzreenAzeman said...

sy suke header 1st kmo tu .. :)


http://www.ohazreenazeman.blogspot.com

Irma A.Wahid said...

kenapa suke yg tuh??????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...