FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 19, 2011

SAYA SUKA BLOG SAYA SEBAB WARNA WARNI, korang suke tak?





13 comments:

farah hanim said...

love colorfull
bt haari2 menjd lbh ceria^^

Irma A.Wahid said...

farah hanim:

exactly....color itu blh jadi satu therapy yg baik tuk hidup~~

BuLat i2 CirCLE said...

wah giler smart . Mane amik . Nk gk r wt wallpaper

Adylia Qarissa said...

ceria :)

Irma A.Wahid said...

BuLat i2 CirCLE:

AMEK JGN X AMEK....google je pun~~~

Irma A.Wahid said...

Adylia Qarissa:

ceria macam kite~~~

Adam Idris said...

hehehehe rasenye hampir semua org suka blog masing2
sebab sendiri yg design
tapi ade gak yg xsuka..sbb xreti design..huhuh

tya said...

warne warni . suke suke suke :D cantik mcm irma jugak :D

nurzakiahothman said...

rase macam nak jilat jilat blog irma ni..agak2 batal x poce?

Irma A.Wahid said...

Adam Idris:

hehhe..agak lah~~~tapi nak wat cane kan..masing2 punye idea design creative~~

Irma A.Wahid said...

tya:

hehehehe..memuji itu bagus sbb kite akan improve lagi..thanx tya~~~

Irma A.Wahid said...

nurzakiahothman:

jangan jilat!!!! nnti di penuhi dgn air liur kamu berselera dgn aiskrim kt ats tu ke?

ara rara said...

colourful itu best (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...