FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 6, 2011

Anniversary 2nd years!!! =)

kalau 1 JAN 2011 korg smbut NEW YEAR, aq lak smbut sekali dgn ANNIVERSARY 2nd years....x de g mane pun, just jalan kt KLCC sbb kitorg da lama x betul2 date (official date)...klu jumpe pun takat kua g mkn, bli brg sikit2..x de lah yg btul2 date cam luangkan mase lama bersama...on that day, aq x pegi berdua je, member aq pun ade dgn bf dy, & adek bf aq pun ikut...saje bg ramai lagi syiok..so bf aq da jnji nk blnja mkn, aq x request pun SUSHI KING ea, tpi dy yg offer aq on je...makan smpi nk muntah...pedas wasabe..arghhh...





memang sukar la tuk aq beraksi comel depan kamera...klu da snap berpuluh2 kali, xkn aq nak wat muke ayu je...ape pun semoga hubungan aq dgn si dia kekal smpi akhir hayat...syg dy sungguh2 ni..hahahahah

p/s: lepas ni blh la aq plan ke arah perkahwinan lak...hahahah...bkn mainnnn

8 comments:

alyaaboolat said...

wah bahagie ekau yer...jeles gue!hehe
kawen jemput taw..pdhal knl pom tak huhu

Syafiq Rosli said...

hehe..smga berkekalan ye..

ku izzati said...

rindu kamoo!!spe??jom la ke blog

miss fatihah said...

haha sweet!

Irma A.Wahid said...

alyaa: pasti dijemput...hehe..kite blh kenal2 kan..skrg pun da knl ni

syafiq: trimas kamoo~~~

ku izzati: sape ek?? haha..ni nk kene tengok ni~~

fatihah: sweet like cotton candy!!~

~*irjune*~ said...

cam dikenali je jaket cekelat tu....anyway...hepi ever after...

tya said...

amin~ tahniah ! haha

Irma A.Wahid said...

ijune: weh ade bju lagi x muat bg aq...hahaha..thanx bju yg ritu

tya: toche sai~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...