FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Dec 28, 2010

I know he's the best for me~~

so far, im happy with him...dia pencetus ketawa, menangis dan segala macam perkara....
pejam celik je aq hampir 2 tahun kapel gn dy..(1 JAN)..
sje nk gtaw kt dy yg aq sayang dy macam bulu beruang..
(kalau ZA kawan aq kata syg cm bulu kucing)...
klu korg rajin nk tawu cane aq kenal dy singgah laman kat ats tuh...atau ni link dy FIKMELUV ......
jgn boring dah la klu baca...hahahaha



9 comments:

iRa~" said...

happy always k..:D

Irma A.Wahid said...

thanx ira~~~~~~~~~~

iRa~" said...

welcome dear..
:)

alyaaboolat said...

teringin nak wt entry psl kapel..tapi xde bf..wuwuwu

Irma A.Wahid said...

one day nnti alyaa jumpe la org yg brtuah tuh~~~~~

iRa~" said...

irma..
this one ke yg gado 4x tu?hee

Irma A.Wahid said...

ira: hehehe..yalah~~~

ricovines said...

wei za ckp syg mcm bulu kucen kt aku je....hahaha

Irma A.Wahid said...

yelah aq kate klu kawan aq kata cam za..bkn aq nk amek korg punye tagline tuh...ceh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...