FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Feb 2, 2011

25 FaCTS ABout Me shouLd kNow

salam satu malaysia

hey guys...1st of all aq nak say thanx to ANNA bcoz tag aq tuk satu entry ni...quite interesting sbb dgn cara ni kite blh kenal blogger yg len dgn lebih rapat...it simple jus write down about urself dlm 25 fakta menarik kot...hahahaha...then publish..settle...so let's check it out~~~~

  1. name NURUL IRMA AZWA BT ABDUL WAHID...call me IRMA @ EMA
  2. aq anak tunggal, satu2nya dalam family...so aq xyah nk berebut pape dgn sibling yg lain..hahah
  3. masa sekolah rendah aq pernah jadi KETUA PENGAWAS
  4. start menggatal (couple) umur 12 tahun..nmpk sgt time kecik2 g da taw bercinta...kih3...
  5. pernah mewakili sekolah rendah dalam pancaragam sbb dulu mmg minat seni muzik..so aq belajar main recoder..ingat nak sambung sekolah muzik tpi x kesampaian.
  6. pernah wakil sekolah dlm sukan Volley Ball...aq suke sport ni since sekolah rendah & smpi skrg..so klu nak tampar org ni tgn kuat ni..hahahah
  7. aktif kawad time sekolah menengah..join PBSM & pernah join camping itu & ini...kenangan x blh lupe aq join KAWAD KEBANGSAAN untuk HARI MERDEKA dekat Putrajaya...
  8. setakat ni aq pernah kapel seramai 9 orang...kih3...hope yg last ni smpi aq kawen...
  9. sukakan seni lukis sbb aq sedang belajar dalam jurusan seni grafik dkt uitm shah alam.
  10. sukakan binatang berbulu tpi aq alahan pada bulu...suke kucing, hamster, kalau blh rimau pun aq nk bela..kah3
  11. aq ade 3 kawan karib dkt uitm (jirah, saud, aiman) & 2 kawan baik time sekolah (zaba & dila)
  12. aq ada bantal busuk..hahaha
  13. suka sangat bercakap...lebih kurang membebel la...tapi tu la org kata peramah..hahaha
  14. mudah bosan dgn sesuatu perkara
  15. suka makan tapi badan tetap maintain slim..haaa
  16. suka tengok wayang
  17. suka baca komik (hobi baru)
  18. suka shopping (lebih2 lagi klu BF belanja) hahahaha
  19. suka edit gambar bila perlu la...kalau xde keje tu la keje aq...
  20. suka kacau orang...passtu sampai org tu naik rimas dgn aq..hahaha
  21. impikan satu perkahwinan yg sempurna dgn baju kale biru, kek tinggi, nak ade 7 persalinan..haha..giler..tawu BF aq ni macam2 la komen dy
  22. suka outdoor activities...macam jungle tracking, mendaki gunung, & rekreasi
  23. nak bukak design company sendiri share with husband satu hari nanti
  24. mudah sendawa..ahaa bukan sbb aq nmpk kurang sopan bile berbuat demikian tapi badan aq bnyk angin..hhahaha...so selalu sgt sendawa..x kire tmpt..lantaklah..kih3
  25. dan yang terakhir.....aq ni kiut....hahaha..tu fakta perasan dari aq..kah3

so puas da korang baca 25 fakta tntg aq..penat gak la aq nk pkir ape ptot aq wat...hahaha...pasni kene tag lak 25 org kawan yg aq ase aq nak kenal dy lebih lanjut...so inilah senarai yg bertuah


pada sapa yg kene tag, please response de tagging..thank you guys...& make sure leave ur url entry to this comment form...=)))..supaya senang i nak terjah fakta2 u all...daaa



9 comments:

Suraya said...

thanx yunk!
mlm ni jgk wat..hahha

Cik Yana said...

Thanx tag. Cik Yana dah pernah buat dah tag ni dulu :)

Suraya said...

http://surayaartis.blogspot.com/2011/02/25-perkara-wajib-tahu-tentang-artis-ni.html

BuLat i2 CirCLE said...

thx ea ima tag..hehe..t sy ade mase sy wt..bz ngan raye neh..hehe

bact said...

ha??
wajib ke irma??










.muahahaha

MAKCEK bukan NENEK said...

thankz bebeh .
tapi dah penah buat dulu . heheh

*thankz sudi tag lain kali tag lagi .hehex

alyaaboolat said...

thanx tag...
nanti kite wat eh..tungguuuu

miss sue said...

thanx tag dear,,t kte wat ek =)

Diya Edhayaa said...

hee~ diya da pnah wt yg ni.. meyh2 bace..
http://diyaedhayaa.blogspot.com/2011/01/25-randoms-thing-about-me.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...