FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Feb 19, 2011

kemaruk movie BURLESQUE...HOT AND SEXY

salam semua


dah tengok movie terbaru yang tengah main kat wayang sekarang..tajuk 'BURLESQUE' lakonan sulung CHRISTINA AGUILERA....aq bukan la peminat dia tapi aq suke tgok citer ni sbb dy genre musical...bnyk lagu best2 yg korg boleh layan la (klu suke dance mesti korg suke citer ni)


synopsis:
mengisahkan tentang gadis kampung (CHRISTINA AGUILERA) datang ke bandar untuk mengejar impian dia untuk menjadi penyanyi kelab. Atas dasar minat dan kegigihan dia, dia diterima bekerja di sebuah kelab malam terkemuka yang diberi nama BURLESQUE...so untuk tawu lebih lanjut tentang kisah seterusnya, nak tawu cane dia menyanyi dan menari dengan seksinya, jgn lupe tengok di wayang berdekatan anda..(wahhhhh...mcm promoter movie lak aq) hahahahah

salah satu scene di pentas yang penuh glamorous

CHRISTINA AGUILERA & CAM CIGANDET (cast)

the outfit time CHRISTINA wat persembahan

pelakon BURLESQUE



aq x tgok kat wayang pun tapi aq da dapat dri download je..hahahahah...meh la tgok weh...pasti best punye la..(bg lelaki mesti kata citer ni nagrut)...hahahah...tu lah yg bf aq kate..ceh..x suspek (patotnye respek) kat minat gf dia ni..haish..
lagu sound track citer ni pun memang layan la..aq tgok ulang2 kali kot pastu siap nyanyi bagai dgn gaya CHRISTINA la...taw jelakan cane dy menyanyi...


list lagu yang ade dalam citer ni: 


1. Something’s Got a Hold on Me – Christina Aguilera

2. Welcome to Burlesque – Cher

3. Tough Lover – Christina Aguilera

Burlesque, Movie, Soundtrack, Christina Aguilera, cd, audio, box, art4. "Long John Blues" – Nikki

4. But I Am a Good Girl – Christina Aguilera

5. Guy That Takes His Time – Christina Aguilera

6. Express – Christina Aguilera

7. You Haven’t Seen the Last of Me – Cher

8. Bound to You – Christina Aguilera

9. Show Me How You Burlesque – Christina Aguilera

10. The Beautiful People (From Burlesque) – Christina Aguilera

3 comments:

Yuni Aisyah said...

wow!!cam gempak je movie nie...x sabar rsenya nk tgk..

Irma A.Wahid said...

haaaaaaaa...yuni g tgok jugak...besh2~~

ara said...

alaaa....tak leh kuar..waa~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...