FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Feb 7, 2011

bercuti ke KAJANG rumah sidia

salam satu malaysia


SELAMAT TAHUN BARU CINA
harap masih belum terlambat nak wish kan...
orang cina raya, aq pun pegi beraya gak..pegi rumah org tersayang...saje je da lama tak melawat family dia...duk kat KAJANG sehari then esoknya pegi umah mak teh dia lak kt SEREMBAN...dapat kenal family dia lebi dekat lagi noh...kata nak jadi bakal menantu terbaeekkk...kah3 =D


bersama ibunya..time ni kitorang pegi jalan2 ke PUTRAJAYA....yg tu adek perempuan dia..yg amek gambar ni plak bapak dia..hahahah

6 comments:

nelly said...

wah .bergambar sakan !
=)

Irma A.Wahid said...

harusla u...huhuhuhuh

Cik Eliza said...

best nye ai !

whahaha!

aleen aiden said...

raya cina punya pasal.bos kakak alin bagi limau sekotak.sorga..hu3

acul said...

btul2 family holiday.. haha

Irma A.Wahid said...

cik eliza: best2 lebih2 g dgn org trsyg~~

aleen: wow..mintak la sikit

acul: raya sakan weh..kah3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...