FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Apr 19, 2011

GATHERING DINNER GRAFIK UiTM SHAH ALAM

salam satu malaysia
hai kawan-kawan
ape crite?
sehat?
wahh sgt sehat ye~~
(ape aq merapu ni...hahahaha)

ok..straight to the point
kalian masih ingat dgn entri aq tntg dinner grafik kitorg??
pada yg mengikuti blog i mgkin tawu la yep~~

so event tu selamat dijalankan pada 15 APRIL 2011
dengan bertemakan 'SMART CASUAL'
malam tu macam2 gaya lah muncul...yg x pernah tawu dia tu sexy mlm tu lah tnjuk

so mls cakap bnyk2..ape kata kite saksikan gambar2 ini
p/s: credit to SAUD ISHAK sbb gambar2 ni aq amek je dri fb dy..hehe...dan juga HELMI BURHANUDDIN & sesapa je yg aq telah download gmbr dri FB mereka..hihihih....

mizi & ayna...mereka pasangan bahagia

en nizar....my lecturer..like artis noh

my senior PART 6...ok..yg hujung kiri tuh my BF..hehe..tomei je tuihh

my supportive AJK yg organize event with PART 6..hidup DE'GRAPH organization


ni sume senior2 aq,,,melaram habes lah

they are the best senior ever~~~

my classmate merangkap AJK yg handle event..kitorg x glamer pun cam yg len..simple just nice

my lecturer EN RAZEEF...with his otomen..MIKAIL..heheh

gaya ala2 60 an gitu

GOOD BYE PART 6

some of the hottiest gul..yuhuuu

jangan terkojut haa...

meja lecturer

zuki & lynn...AJK jugak tapi they're kapel

persembahan nyanyian dari PART 6...

not ready yet in front of camera k..haishh

ade tak ala2 MAJLIS AWARD..kah4..ahh same tinggi je saye dgn BF saye..kih3

cabutan bertuah..ok aq memang selalu ditempatkan di bahagian hadiah kalau ade event ni

oppss...ade lagi dak berdua ni..hahaha..mencapap

AJK bertugas~~~tuihhh

haa..GADIS DEWI REMAJA ke hape nih

jejaka MASKULIN nih

ini bukan adek beradik ok...hahahaha

2 comments:

Ieka Luvika said...

waaaaaa...dinner grafik!!!

saye x pegi ;(
best x? heee

Irma A.Wahid said...

best dek nun~~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...