FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Apr 13, 2011

VOTE KAMI KAT MURAI.com

~~~hello MALAYSIA~~~
very good morning la u allsss

so pepagi ni aq nak mintak tolong korang tuk VOTE kami
juz taip je ON PANAZZ ke 32888
di MURAI.com...

JANGAN LUPA!!!


kikiki....kalau korang taip kat atas tu pun untuk ape weh??? saje jelah nak wat kontroversi..hahah..nak glamour sekejap je konon2 join MURAI la...hak tuihhh

6 comments:

aleen aiden said...

contest apekah ini?hee.gudlak tau! ^_*

nurzakiahothman said...

haishhh..macam2 la korg nie.
gegar 1 dunia dibuatnya!!

MiSzy DiaN said...

apa punya ni kak??


kakak cantik~
jom join..

http://miszydian.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

wajib! hehe

Irma A.Wahid said...

aleen: mane ade pape~~ ni saje jelah edit gmbr jdik cmni..hahaha..klu tekan no kat ats tu pun awak xdpt pape..kmi pun xdpt pape..tpi kredit awk je jln sbb membazir vote pada yg tiada pape sbnrnye..kih3

Irma A.Wahid said...

za: hahahaha..kitorg mmg cmni kan~~~suke cari publisiti murahan~~huahuahua

Irma A.Wahid said...

dian: hahahaha...sememangnya cantik sejak azali..kah3..perasan lagi...ok2 akk join~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...