FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Apr 29, 2011

posing for magazine yg klise...

salam satu malaysia

hai...hari ni aq nak bercakap tentang posing memposing
hahaha..ape da ayat aq...
bukan nak jadi pengkritik ke hape..tpi terlanjur perasan posing2 yang klise ni
kata orang, gaya nak sama je...xde kelainan langsung
korang boleh nilai sendiri la gaya posing luar negara dengan dalam negara punye
bukan nak meniru tapi sekurang2 nya kite try la bergaya ala international kan

baju da branded ha mengalahkan omputih
tapi gaya alahai...cmtu je..
meh tgok meh








sume tangan di pinggang dan di peha..hahah.kelakau
ah sama je kan posing dorg...mungkin bukan slah artis tapi director tuh..hahah..
memandai je aq kan...
aq suke posing yg free camni








boleh dibezakan tak..posing antara artis luar negara dgn dalam negara...oppss..sekali lagi tak boleh salahkan artis..sebab rasanya artis boleh posing lagi baik dari ni...mungkin photo director nak cam tu kot..ok positif...
kenapa lak sume cover yg aq letak ni sume dari majalah COSMOPOLITAN..?? 
sebab aq pembaca setia..haaa...gitu..
so tamo2 marah kepada sapa yg tak puas hati dgn statement aq
cume memberi pendapat..
tak salahkan
PEACE
=)



7 comments:

nabila saat said...

aah..la..
sama je..ish2x..xd perkembangan lngsung

jom undi sapa paling terror dan poyo?
engineer?
lawyer?
doctor?

http://nabilasaat.blogspot.com/

Irma A.Wahid said...

nabila: kan..nmpk sgt pose tu same je..pastu senyum nak menyeringai je nmpk gigi..klu x senyum pun ok wat

MiSzy DiaN said...

ooh kakak cantik..
baru muncul? hehehee..

alaaaa nda kesah laa kalu gaya sama yg pnting baju lawa tp boring gak tgk gaya asyik sma jak.. hahahaa..

Momok Nadim said...

pose sepesen..:D
LOL~!!!

Irma A.Wahid said...

dian: tawu xpe...gaya same je bosan nak nengok......

Irma A.Wahid said...

dian: tawu xpe...gaya same je bosan nak nengok......

Irma A.Wahid said...

momok: sepesen da boringgg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...