FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Sep 9, 2011

DULU NAK JADI PRAMUGARI SEKARANG JADI APA???





Masa kecik2 dulu cita-cita aku nak jadi PRAMUGARI......suke sangat tengok dorang lawa2 tuh...tapi sekarang da terlajak jadik DESIGNER......

so korang...ape cita-cita korang masa kecik??? sekarang ni jadi tak macam yang korang idamkan????

11 comments:

mr_right said...

pramugari n designer lebih kurang sama la kann.. due2 pentingkan fesyen. btw, cam seronok je jadi pramugara/i bile tengok Awan Dania kann. haha

dulu mr right nak jadi peguam / arkitek tapi sekarang da terlajak ke physics. geophysics soon. insyaAllah ^^

Irma A.Wahid said...

mr_right:

kalau ikut sal fashion memang ianya sama...tapi berbeza profesion sbb designer kene berfikir tuk sesuatu design....pramugari more to serve people rite~~~tu lah tu..suke sgt tgok awan dania DULU..lebih2 lagi scHA mmg pelakon pujaan saya..heheh

Nur Intan Syafinaz said...

Pernah jugak terfikir nak jd pramugari..tp sedar diri ini pendek dan tak cantik~~~heheh

Irma A.Wahid said...

Nur Intan Syafinaz:

hehehehe..tu lah tu~~~kan nak speaking omputih lagi...kang melalut je

iekasub said...

dulu nak jadi doktor gigi la kononnya. akibat terlebih pandai, jadik cikgu~ weee ;D

KIC said...

tu lah..klu jd pramugari blh bergaya cntk2 kan..
tp designer pn ok gak kan..

Edy Zaidi said...

jadi la designer tuk uniform pramugari...at least dua2 dapat...haha

Adylia Qarissa said...

jadi pramugari kene buka kaki...hehehe..

man@photostudio said...

jadilah diri sendiri..kerana kita akan tahu kelemahan diri kita sendiri. blog yg menarik..!!

Putera Hayrey said...

wahh .. cm sronok je

Putera Hayrey said...

I want to be a steward , hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...