FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Sep 8, 2011

HARGA BIDAAN UNTUK KAHWIN...hahaha

JUST SHARE..
Nilai Hantaran Kahwin Mengikut Harga Purata Terkini (Ringgit Malaysia) dan Status Pelajaran diSeluruh Semenanjung :-
  1. UPSR, PMR/SRP : RM1,000-RM3,000SPM : RM3,000-RM8,000
  2. STPM/DIPLOMA : RM8,000-RM12,000
  3. DEGREE : RM12,000-RM15,000
  4. ... 2ND DEGREE/MASTER : RM15,000-RM20,000
  5. PHD : RM20,000-RM30,000
  6. ***TETAPI YG DEGREE KE ATAS KALAU XPANDAI "MASAK" AUTOMATIC AKAN DI TOLAK 50% DRPD NILAI BIDAAN***

 - Sumber BERNAMA

mana dapat tah~~~aq main copy je..tapi yg penting kt fb bnyk nau org post..HAHAHA 
 nasib baik aq reti masak...maka dengan itu, tak lew kene tolak..HAHAHAHA..tetap rm12000..huahuahuahuah

3 comments:

Danielz said...

yela...ramai post kat pesbuk...huhu...cek kat wall, 2 3 org post mende sama...dr mana sumber drg nie yea...huhuhu

Razil Tahir said...

aah...
saya pun jumpe kat fb..

http://assignmentcscrazil.blogspot.com/2011/09/nilai-terbaru-hantaran-kahwin-2011.html

tp yang tak reti masak olak 50% tue takde... huhuhuhu :)

Irma A.Wahid said...

danielz:

tulah tu..i pun xtawu~~~hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...