FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Sep 8, 2011

KEMPEN KEMBALI MASUK U













Marilah berkempen kejap
Next week kan da start sem baru pada pelajar lama universiti
ADUHHHHHH
mesti berat je hati kan korang nak masuk belajar lagi after 4 bulan merambu cuti sana sini??
aku ni da tak cam cuti...
4 bulan dihabiskan dengan 2 bulan berPRAKTIKAL
2 bulan lagi kerja dekat Uitm...bahagian GRAFIK
so mane de kenal erti cuti..cuti pun time raya
ni pun ha masih g kerja even next week da start belajar balik

takpe~~ motivasi tuk cari duit kawen!!! HAHAHAH..gatai dahhh
nak taknak aku kene tamatkan ijazah aku yang lagi berbaki setahun tuk dihabiskan
parah tolllll!!!

bila nak habis ni!!
nak kawen!!!
HAHAHAH..gatai lagi

8 comments:

al_hakim said...

lame dah masuk mktab..hehe

Irma A.Wahid said...

al_hakim:

maktab yele..kami ni ha, penat da cuti~~otak da tepu~

EnciK AxixOu said...

jom2...kembali memerah otak..ngeee

Irma A.Wahid said...

EnciK AxixOu :

otak da tepu nih...hahahah

Adylia Qarissa said...

huhuuu...bestnya dah tak lama nak habis study...dkna masih berbaki 21/2 tahun lagi...
nasib baik buat pjj..heheee

Irma A.Wahid said...

Adylia Qarissa:

mmg best..x sabar giler dah nak abesssss

mr.syazwan said...

molek bebeno la tu da masuk u

setelah 4 bulan menternak lemak kan

hahaha

jeles kot ngan korang cuti pjg

=_=

Irma A.Wahid said...

mr.syazwan:

x bercuti gak pun..kene praktikal, kerja..cuti pun time raya jele...janji 'masyuukk'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...