FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Sep 25, 2011

PUNCA JARANG BLOGGING

inilah jadual saya yang memerlukan saya fokus untuk sem ni...GIGIH la hei duk wat jadual cmni..siap letak kat dekstop lappy g...bg alert dgn waktu schedule...kerja sambil blajar...terpaksa.....so, kalau saya jarang update blog sbb ni lahhh

satunye...malas dan penat ha nak berjalan2 area blog..mata da penat duk pndang lappy je....
xtaw nak update ape sbb otak da jam ha
aiyoooo

p/s: korang ade wat sdri jadual guna excel ni? klu ade same x cam saya punye...subjek sume ade 10...macam nak SPM....esok2 lusa dapat 10A's..yuhhhh

2 comments:

MEDIHA OMAR said...

I was once in AD tu. Memang busy gila kalau start class. Tak ada class pun kene buat kerja jugak macam zombie dah tak tidur kalau towards finals. Truly understand ;)

Adylia Qarissa said...

study elok2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...