FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

May 2, 2011

cabut hidung letak tepi

arghhhhhhhhhhhhhhhhh

sory da x sempat ha aq nak ucap SALAM SATU MALAYSIA
sebab pe, aq x blh nak bernafas dgn betul skrg nih....
(padahal dah ucap dah pun) ngek tol

seharian weh aq mengemas bilik aq...
1 MEI org cuti kerja
aq tak!!!
bekerja O.T lak
ape lagi...mengemas bilik tu la....buang ape yg da xnak gune, pakai
lukisan2 yg ase da xde nilai, buang

artwork yg bagus disimpan (tu yg dapat A)
baju x muat, kasi org
baju yg baru simpan 
sawang kasi buang
medal dan trophy olahraga kasi gilap bg ade kilauan
HAHAHAHA...

konon RAJIN la tuh...
TERPAKSA
so sekarang aq mengalami penderitaan yang hebat
HIDUNG BERAIR!!!
kenapa???
sebab aq ni alahan dgn HABUK
maklumlaah, bilik ni menyimpan pelbagai khazanah
oleh itu, bnyak lah benda asingg menumpang
contohnye habuk dan sawang la

MENYEMAK!!!
dah2...aq x tdo lagi ni..dari tghri aq start operasi smpi la ni (jam 3:53am) tak tdoq g
aq nak p tidoq..esok sambung la noh
bye
GOOD NITE nak ke GOOD MORNING dahh

2 comments:

alyaaboolat said...

rajen hang naa hehe

Irma A.Wahid said...

uishhh alyaa..tetibe rajin ni haa..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...