FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

May 27, 2011

minat baru~~ONLINE SHOPPING

assalamualaikum
salam jumaat
P/S: pada yang lelaki semoga solat jumaat anda diberkati
AMIN

hai gullsss
ha pada yg gul2 di luar sana mesti teruja kan dengan satu perkataan ni
"SHOPPING"
kan? kan?

azalinye perempuan mmg sering dikaitkan dgn amalan shopping
ada yg terlebih2 dan ada yg pandai bajet
so aq pun x terkecuali dari minat tu
cume bezanya sekarang
aq malas tuk pergi ke shopping mall dan takyah penat2 berjalan tuk cari ape yang aq nak
dengan hanya gunakan talian internet
aq blh surf kt FB or blog barang yang aq nak

haaa..skrg sume cmtu da kan...shopping online ni da semakin popular
banyak dah FB2 yg buat cmni
dgn minat baru aq ni, aq da dapat ape yg aq nak
pertamanya BEG...

this is for my mom

this is for me

dan paling latest aq telah meng'order' one maxi dress..quite nice i think...actually nak order yg len tpi sold out (hampa) then nmpk la yg lain cntik n simple so grab la..haaa..wait for about 2 weeks then dapatlah i melaram pakai dress baru..aww...



p/s: for those yg ade blog2 yg wat online shopping ni gtaw la aq weh..hehe..aq pasti meluru tgok ape je yg dorang dagangkan..yahooo..daa

SELAMAT MENJALANI IBADAH JUMAAT

5 comments:

♥ SWEETSYAZA ♥ said...

whoaaaaaa!!!!!!! nice dresss maaa..on9shopping mana???

♥ SWEETSYAZA ♥ said...

thanxx!! :)

ghost writer said...

bila nak pakai maxi dress tuh..?

Irma A.Wahid said...

baru je order haaa....lek lu....huhuhu

Daeng on duty said...

Assalam, jemput tengok blog saya ya.ada jual long sleeve maxidress dan cotton dress with inner.

--> http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

TQ ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...