FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

May 4, 2011

"Segmen Mesra Blogger Bersama Pembawa Wacana".

klik gambar di atas


hello guys
nak join segmen suka suki tak??
kenal blogger diatas?
takkan tak kenal
ramai da follower dia
aku je tak sehebat dia
hehehe

well, straight to the point la pe segmen yg dia tawarkan ni
topik adalah . . . . . . . 

"Aku Nak Jadi Kaya" atau "Aku Nak Jadi Popular"

korang boleh pilih mana satu & explain why???

ok abg blogger
saya sebenarnye more focus untuk jadi kaya...
why????

sekarang ni sume benda bukan free taw...sume kene charge
masuk toilet pun byar 20 sen
so bg saya, duit tu sangat2 lah diperlukan di dunia ini
kalau xde nilai mata wang, urusniaga pun takkan berjalan dan dunia pun takkan maju mcam sekarang, kan???~~~

sedangkan nak makan seharian pun blh berhabis RM 10 taw
makan nasi lauk ikan keli goreng letak sayur sikit pun da cecah RM4 belum air lagi
so kesimpulannya, duit itu penting
tapi jgn slah gunakan
ade perkara yg x blh dibeli dgn duit
contohnye CINTA & KASIH SAYANG

maka gunrkan duit dgn sebaiknya ye kawan-kawan
SEKIAN

3 comments:

mcm ni lah said...

saye doakan cita2 awk kesampaian,.. amin,..

Irma A.Wahid said...

AMIN~~~~~

cik pulau said...

sama la.. cik pulau pun nak jadi kaya..lalala~

singgah jenguk rakan segmen..^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...