FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

May 3, 2011

crite seram jadi pilihan di wayang

salam satu malaysia
korang mesti suke tengok wayang kan?
ade gak yg tak pernah tgok wayang dengan alasan "wayang tempat maksiat"
kalau awak pegi niat nk tgok wayang je ok la
jgn la awak lak yang buat 'wayang' pulak

tapi betul la...
aq ni kalau tgok wayang mesti nak citer yg ber'genre' SERAM, PSYCHO, THRILL
kalau xde itu aq malas nak tgok...
kalau genre ROMANTIC pun tgok jln crite cane
citer melayu kalau yg best je aq tgok
kalau takat nak cukupkan korum list tayangan melayu je BAIK TAK PAYAH TENGOK!

bukan tak sokong crite melayu tapi aq akan tgok yg berkualiti je OK
bnyk je crite melayu yg aq tgok tpi seram2 jela..
latest aq tengok 'PENUNGGU ISTANA'
yang aq berhajat nak tgok ni "SERU" tapi xde peluang g
coming soon lak nak tengok "KARAK"
perghhh...betul1 tgu turn je nak masuk wayang ni

kalau hantu INDON lak..memang tak lah aq nk tgok
baik aq DOWNLOAD je..
tah pape tah jln crite..banyak gune pelakon SEXY je tuk kaburkan penonton
mende...nak tunjuk HANTU ke atau pelakon yang berlagak 'HANTU' dlm tu
merepek!!!

2 comments:

MiSzy DiaN said...

kaka..
tgk cerita ni..
The Roomate~
suspen gilaaaaa~ hahaaaaa

Irma A.Wahid said...

yakah????? alohh rini nak g tgok tpi xde duit lak nak tgok marathon...hahaha..nnti bakal tgok nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...