FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

May 24, 2011

NASIB baby black aq x cedera!!!

huh...
assalamualaikum...
walaupun dlm keadaan yg belum stabil lagi ni (marah) tpi aq tetap WAJIB bagi salam kat korang sume sbg umat islam

hmmm...sape baby black tuh?
kete bpk aq akulah!!
aq gelarkan baby sbb kete ni pun cam org gak
bile dsyg2 dia x wat hal
bila kite mara2 dia mula lah aircond rosak la, tyar pancit la, bateri kering la

so aq pun pgil dy baby black..huhu
pagi ni aq drive nk g keje (praktikal) kt subang
cam beselah masuk kul 9.30 so gerak dri rumah (port klang) kul 9..hahah
aq ase aq drive x la laju sgt (100km/j) kt jln tu ok la kan..haha
nk x nk pagi ni mood aq lak tgh x baik...
so bwk kete pun hlg sikit pedoman (masih waras g)

tetiba sedang aq bersembang dgn kawan sebelah aq. kete belah kanan aq nak masuk lane aq (kiri)
x bg signal x wat ape trus je nk cilok..
aq dalah tgh laju time tu...sebelah kiri aq lak devider jln tu makin mengecil la ke kanan
so opkos la aq kene ke kanan kan..
da kete pakcik mabuk tu lak x tgok2 kete aq main nak masuk je ke lane aq
huh...dgn tetibanye aq menjerit la dlm kete
dlm pala hotak aq, nasib baik x jdi pape..lau x kemek gak owww

dua kali dah aq kene cmni..bukan atas kesalahan aq tpi impactnye if kene pada aq memang memberi kesan parah seumur hidup aq...canelah dapat lesen memandu tuh...sogok JPJ ea?? huh

k la geng, aq nak stat wat kje ni..sebelum stat aq sje nk post dlu nk ngadu gn u oll sume..hahaha..bg hlg nebes di hati..bye geng~~~

3 comments:

bdk baek said...

kihkihkih

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sbb tu akak x berani bwk kete..hihikk..

Irma A.Wahid said...

kak rina: hehe..saya terpksa berani la sbb nk berdikari sdri kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...