FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

May 1, 2011

1 MEI - HARI PEKERJA BERMALAS-MALASAN

salam satu malaysia
SELAMAT HARI PEKERJA
hehehe..so bermakna ramai lah bermalas - malasan sampai melarat ke hari esok..
aq sebagai student ni pun sempat lah turut bermalas - malasan gak

sampai aq ni baru je nak bersarapan..padahal da masuk time lunch
punye pemalas...hahahah
jom jemput makan nasi lemak
nasi baik aq da mandi..lau x ni malas gak nak mandi ni..hahah

bye korg..nak makan dan bermalas - malas g pasni

8 comments:

Gen2Merah said...

hahahaha.. jangan bah bermalas2.. Mari kita ambil masa yang terluang utk bermusahabah dengan diri sendiri... hihihihihi

zOeY zAu YaH said...

eh x gi jenjalan ke? hihi

Shifa Jue said...

hu3.. sy pn mls gak.. seharian ni asyik td0 je.. best ler.. lme x td0 ptg2.. asyik bz je.. hu3.. btw, slmt hr pkrja utk irma.. hu3..

Momok Nadim said...

ko mmg hari2x selalu malas kan??kan?

Irma A.Wahid said...

gen 2 merah:
muhasabah ape klu seharian saya kene mengmeas bilik..x sempat nak muhasabah dah haa

Irma A.Wahid said...

zoey zau yah:
nak kemana kak oi/dek nun klu kene kemas bilik yg penuh dgn brg x gune tuh...

Irma A.Wahid said...

shifa jue:
dpt tdo je ok la....saya ni ha kene kemas bilik da xde tdo haa

Irma A.Wahid said...

momok:
netaw ni???? hahahahahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...