FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Dec 27, 2010

CONTEST BAJU SAMA....hahahaha

mesti korg pelik sbb klu ditengok dri bbrp entri aq sume tntg contest...(ha bkn aq nak bolot sume hadiah) lagi pun x taw dpt ke x ye x...kite mencuba..lagi pun tuk tmbh kenalan jgak...so join jela...ape slhnye...memandangkan aq ni ade je gmbr yg memenuhi kriteria so aq x berlengah lagi sementara tarikh masih ade..hehehe

tuk keterangan lanjut sila klik >>> contest baju sama



ok..this is the picture wit my lovely bf...dy yg blikan baju ni sempena aq amek konvokesyen diploma 1 DIS 2010 yg lepas...x sgka dy bli bju same...sb time dy bg tu dlm kotak, & masa dy dtg konvo aq dy pkai bju kemeja tuh...then bila aq blik uma aq bkk kotak hadiah tu aq tgok eh same dgn bju yg dy pkai td..aq tnye dy mmg same ea ke aq slh pndg?? dy kte mmg same, dy bli shirt 4 kapel punye...& of cose im so happy sbb bab shopping ni aq serah je pada dy & dy tawu taste aq...suke sgt bju ni...

so, wish me luck guys~~~hahaha

p/s: hah ko ni irma...join jelah sume contest yg ade ea...hahahah

6 comments:

ika puk puk said...

comey dear!!
thanks =)
gudluck.

Irma A.Wahid said...

heheh..thx to u too sbb sdi intai tgok...heheh

Adlynn Diyana said...

awww, sweeeetnyeeee, nak order boyfriend macam tu jugaaaak! :B

Irma A.Wahid said...

wah add~~ blh order2 je bf skrg nih~~~hahaha

ara said...

=]
comel nyaaa..

Irma A.Wahid said...

i je comey ok~~~hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...