FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Dec 25, 2010

JOM JOIN!! Contest Into The Mirror


MORE CONTEST!!!!
COME AND JOIN....IF U WANT TO KNOW THE DETAILS, PLEASE VISIT >>>>


so, what are u waiting for...
contest still open from 21 Disember 2010 - 15 Januari 2010...

so this is my picture (can i put two pictures) hehehe...




pic ni aq ambil time aq tgh nak try baju tu (dlm gmbr) kt fitting room...saje aq amek sbb aq nk tunjuk pd bf aq bju tuh cntik n sweet (sweet ke?? pasan) ....then, aq igt just nak snap pic n chow (without buying) tpi aq tertarik trus jela aq sambar n beli..hahahah...so till now ade lah bju tu kt aq...den aq edit2 la gmbr ni...korg blh nmpk gmbr tu ade kt header aq kan..heheheh....

 member yg ptot aq tag ini:
1) zaza yg sweet
2) alya yg sentiasa boolat

p/s: tgok je entri aq mesti ade je contest yg aq join melibatkan gmbr...sebab aq ade terlalu bnyk sgt gmbr dan ia sgt memenuhi kriteria contest tu..ape lagi join la....

5 comments:

nurzakiahothman said...

yes!!
kne joinnn!!

KaLeD diDi said...

makseh ~ ~ ~ ~nAK JOIN ! ! ! !

ekmal said...

dh lame xde gambar camni..nk kene tangkap satu nih..hehe

hifazphat said...

juri datang ^_^

thanx join ye (✿◠‿◠)

p/s: baju tu mmg cute & sweet :)

Irma A.Wahid said...

za: ape lagi za...

kaled: cepat2!!

ekmal: tgkp satu dan hantar...cuba nasib

hifazphat: heheh...thx by d way~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...