FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Dec 23, 2010

"SEGMEN JOM BERKENALAN" by CIKGU AKIM

semakin hari aq semakin suke melayari blog...klu xde keje kt ofis ni lah keje aq..nk tmbh kawan & now bertambah la jugak follower even blom la ramai sgt kan...tpi ok la..hehe...so if u guys wanna join the segmen just go & klik this link BLOG CIKGU AKIM tuk mendapatkan info selanjutnya...




so abg akim...saye dengan berbesar hati nak jawab soklan yg abg akim tanye tuh...hehehe...nak x nak abg akim kene baca jugak rite...ok let's get start~~



Apakah status anda?
Emm...status ni klu nak gtaw btol2 saye blom berkahwin lagilah..of cos...sbb bru je umo nak menginjak 22 tahun nex year..so awal lagi tuk pkirkan soal kahwin tpi jodoh ye...hehe..(da gatal senanye..kih3) tapi saya da berpunya, nmpk jelah pict dekat sidebar ni kan, berduyun gmbr sidia tercinta xkan x faham lagi kan title nye...single but not available..=) next...

Ceritakan tentang diri anda?
Nama diberi sejak lahir NURUL IRMA AZWA anak kepada PAK WAHID & MAK IMA...(pnjg sgt nama takut time akad nikah laki lupa nama) tinggal dekat PORT KLANG SELANGOR (anak jati berketurunan jawa) masih lagi belajar dalam jurusan IJAZAH SARJANA MUDA SENI LUKIS GRAFIK & MEDIA DIGITAL di UiTM SHAH ALAM tapi buat part time as GRAPHIC DESIGNER kt UiTM jugak. Anak tunggal (adek beradik xde wo tapi bkn mksud aq ank manja). Suka sgt mkn tpi tetap maintain slim melim, suka kucing (pet yang berbulu kalau x singa pun ase nak bela), suka jalan2, bnyk ckp (talkative), teliti orgnye saye ni, sume nak perfect klu blh.=) next...

Ceritakan tentang blog anda?
Saya baru berjinak2 dgn blog since the mid of year, time boring kt ofis try la sign up & x sgka smpi addict cmni lak skrg...so kire saya still new in this blogger world...nak mencari kawan blogger, saya suke follow org & hope u all follow me back (takde paksaan)..rupanya best jgak join blog kan...kenal2kan la saya dgn kawan2 anda~~~=) next...

Apa pandangan anda tentang dunia blog?
Hmm.. bg saya have fun jugak sbb dapat baca pelbagai luahan, ragam, blh tgok pic org (mane yg pakar photography), dpt gak tgok work org, & mcm2 lagi kite blh wat...pendek kate blog terbaeeekkk wokkk...=) next...

Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog?
Cubalah perkara baru walaupun blog da lama diperkenalkan..anda semua bakal menyukainya asalkan anda betul2 komitmen dgn blog ni..heheh..=) next...

Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda?
Keunikan??? Ape ek...anda blh tengok & nilai sdri la ek....

Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
Sampai rase da malas nak tulis g bru stop...hehehe..(bile tah)


sekian dari saya..harap anda semua telah mengenali sape saya~~~SELAMAT BERKENALAN =))

kamu sume kene join ye kawanku:
1) ZAZA
3) ATIN
4) IKIN

P/S: Jawab soklan cmni laju je tapi jwb soklan pekse haram blur~~~hahahah

6 comments:

nazirulhazwan~ said...

fuyyo, graphic designer tu:)

Irma A.Wahid said...

part time je...blh2 lah tuk dptkan pglmn sebelum kluar bkerja btol nnti

Cikgu Fikri said...

heheehehe..
selaamt berkenalan..
happy blogging..
huhhuh :)

Irma A.Wahid said...

ye2...selamat2~~
keep in touch beb~~

:Cikgu Akim: said...

wahhhhh designer tu..patutla blog pon kemas n tersusun..nanti bg tips tau..hehehhehe

malu la panggil abg..rasa cam berumur plk..kui3...

salam perkenalan dari saya bakal guru berusia 20 thun..kui3

Irma A.Wahid said...

akim bpe umo?? nk msuk 20 ke?? hahaha..
laa igt da tua ~~~kih2..now i la ni title akak..aiyoo
salam perkenalan akim...wish u al de best in future k...
insyaallah i pun bakal designer 1 day~~~=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...