FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Dec 27, 2010

smile contest~~~ =))))


selagi ada contest selagi tulah aq nak joinkan...x serik2 ke..haha
for those nak join klik shj ke SMILE CONTEST dan baca setiap syarat dan hadiah...

jap!!
aq nak search gmbr jap!!
loading
..
..
..
..

hahahah...ni aq ase blh masuk KATEGORI SENYUM PALING BESAR kot....

tag2 member~~
1. zaza mesti masuk jugak
2. jirah try la masuk weh
3. adlynn ape kata join jgak
4. mimie mesti lom join kan
5. najla nak join x

TARIKH TUTUP : 1 MARCH 2011

Lama lagi kan ? JUM JOIN RAMAI2 ea :)

p/s: x abes g contest yg aq join???? hahahaha







7 comments:

MIMIE AIZA said...

ahaha.. nak cari gambo senyuman paling menawan yg payah ni. hekhekhek

Irma A.Wahid said...

hahahaha....cari jgn x cari...

Adlynn Diyana said...

wah, nama saya dihijaukan gitu! lol, anyway, aktif sungguh irma berblogging ;)

Irma A.Wahid said...

yeay...skrg je sgt xtif setelah boring berfb

NAJ HEBAT said...

semyuman kekambingan tuh.

Irma A.Wahid said...

hahahaha.....letak je gmbr pape pun..x yah cover2 haa...asal ado

ara said...

=]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...