FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Dec 23, 2010

Saya tak nak tapi da bagi amek jela..=))


HAMPER????
wah...aq x mng pape pun cuma dapat dari staf yg sudah aq selesaikan kerja mereka...
klu cmni hari2 kan best..haha..hamper ni aq dpt dari staf nurse Uitm (tmpt aq keje skrg) sbb da tolong wat keje dy(design buku perubatan)...dy dtg pagi td nak amek buku tu & bile aq toleh terkejut serta tersenyum lebar


"eh, kak ape ni..ssh2 je"
"xpe dik, sikit je terima kasih sbb da tolong akak"
"len kali dtg la lagi kak"
"hahah..ok"

2 ayat terakhir tu aq reka je..hahaha...

P/S: ada ubi ada batas, ada hari akak tu balas...hamper lagi kak~~hahahaha

5 comments:

Syafiq Rosli said...

nak jugak hamper..hehe

Irma A.Wahid said...

wah..nak jugak ke??? meh dtg klang meh kite share k~~~

dilla adilla said...

wah2.. kemain lagik dpt hamper.. :)

HaNa HoNeY said...

pergh dpt hamper
pe lagi..agih sini skit
hahaha
^_^

Irma A.Wahid said...

hahaha...tu la..wat kje dy pun bknla seberapa sgt tpi hamper smpi dua..rezeki2~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...