FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Dec 25, 2010

Teringin nak bg AWARD...should i???

rasa lama da x bukak blog (padahal semalam stu hari lyn blog)...bukak2 je hari ni tgok WOW!!! i got award from bLogger Boy....x sgka jadi follower ke 90 dy aq dpi award...thanx KALED...hihih...very appreciate..

so, bile tgok blog2 org ramai yg bg award teringin jugak nak bg korg..(korg nak ker?)...hmm...cane??
klu ad yg support aq nk bg award pada follower aq yg ke-100, please leave comment...ok guys...

chowwww~~~


p/s: majulah BLOGGER tuk negara..kih3

2 comments:

nurzakiahothman said...

SERIUS!! ma,act za pn nak wat cmtu..follower za yg ke 100 za nk bg award..

hehe,btw,tahniah yer.dapat award gitu...

nurzakiahothman said...

irma,cmne nk wat kotak komen kat luar??cm ema wat nie..hmm,susah org nk komen blog za..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...